Real'in Kapısından Dönmüş - Son Dakika
Spor

Real'in Kapısından Dönmüş

Real\'in Kapısından Dönmüş

Barcelona'nın yıldız oyuncusu Dani Alves, katıldığı bir radyo programında soruları yanıtladı.

06.02.2016 06:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Barcelona'nın yıldız oyuncusu Dani Alves, katıldığı bir radyo programında soruları yanıtladı.

" Neymar, Messi'nin başarısına ulaşabilecek biri"

Neymar'ın Santos'ta oynadığı zamanlarda ona daha önce Barcelona forması giymiş Brezilyalılara bakmasını söyledim. Burada oynayan Brezilyalıların hepsi oldukça başarılı oldu. Neymar'la da yeni bir sözleşme yapılmalı. O, Messi'nin seviyesine ulaşabilecek biri" dedi.

"Zidane, Mourinho, Ancelotti veya Benitez fark etmez"

Real Madrid'in yeni teknik direktörü Zinedine Zidane hakkında da konuşan tecrübeli sağ bek "Zidane önderliğindeki Real Madrid bizim için daha ciddi bir rakip mi? Açıkçası Zidane, Mourinho, Ancelotti veya Benitez farketmeksizin Real Madrid her zaman daha iyi olamaya çalışarak bizim alt etmeye çalışan bir takım. Real, kupalar kazanmak için oluşturulmuş bir takım ve her şeyi yapabilecek bir kapasitedeler" ifadelerini kullandı.

"Real Madrid'e transfer olmaya çok yakındım"

Dani Alves, Barcelona'ya transfer olmadan önce Real Madrid'e transfer olmaya çok yakın olduğunu söyleyrek "Bir sırrı açığa çıkartmak gerekirse Barcelona'ya gelmeden önce Real Madrid'e transfer olmaya çok yakındım. Ancak kaderim tamamen değişti ve braya geldim. Biz taraftar değil, profesyoneliz. Sevilla'yı da çok seviyordum ancak Barcelona'ya transfer oldum dedi.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Real'in Kapısından Dönmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement