Recklinghausen Belediye Başkanı Pantförder, Görele'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Recklinghausen Belediye Başkanı Pantförder, Görele'yi Ziyaret Etti

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi ile geçen yıl başlatılan stratejik işbirliği kapsamında Giresun'a gelen Almanya’nın Recklinghausen Kenti Belediye Başkanı Wolfgang Pantförder, Görele ilçesini ziyaret etti.

29.10.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi ile geçen yıl başlatılan stratejik işbirliği kapsamında Giresun'a gelen Almanya'nın Recklinghausen Kenti Belediye Başkanı Wolfgang Pantförder, Görele ilçesini ziyaret etti.

İlçe merkezini gezen Pantförder, burada yaptığı konuşmada, Karadeniz'in dağları, yaylaları ve deniziyle vazgeçilmez bir bölge olduğunu söyledi.

Denizin kentlere ayrı bir güzellik kattığını ifade eden Pantförder, "Bu güzelliklerin turizm açısından istenilen seviyeye ulaşarak ekonomik gelişmelerde çok katkısı olacağını düşünüyorum. Karadeniz'e yaptığım yolculuklarda gördüğüm kadarıyla altyapı çalışmaları da çok büyük. Bu da ileride daha başarılı olunacağını gösteriyor" dedi.

Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu ise Pantförder ve ekibinin Görele'yi ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete teşekkür etti. - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Recklinghausen Belediye Başkanı Pantförder, Görele'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement