12 katlı binadaki bomba süsü verilen düzenek, çocukların proje ödevi çıktı - Son Dakika
Güncel

12 katlı binadaki bomba süsü verilen düzenek, çocukların proje ödevi çıktı

Rize'de 12 katlı binanın bir katında bomba düzeneklerini andıran bir parça bulundu. Bina sakinlerinin korkuya kapıldığı olayda gerçeği inceleme yapılan ekipler ortaya çıkardı. Bomba sanılan düzeneğin, çocukların proje ödevi olduğu ortaya çıktı.

17.09.2020 14:49  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Ardeşen'de 12 katlı binanın asma katında bulunan ve içinde pil, telefon ekranı, telefon iç parçası ve 3'lü led çubuk olan düzenek çevrede panik havası yarattı. Olay yerine gelen ekiplerin incelemeleri tamamlandı. Paniğe neden olan düzeneğin çocukların teknoloji dersi için hazırladığı proje ödevi olduğu belirlendi.

PROJE ÖDEVİ ÇIKTI

Ardeşen'de 12 katlı binanın sakinlerini ve çevredeki vatandaşları paniğe sevk eden bomba görünümlü düzeneğin, bölgeye intikal eden ekiplerin incelemeleri sonrasında çocukların proje ödevi olduğu ortaya çıktı. Tahliye edilen binaya girişlere izin verildi, kapatılan Tunca beldesi yolu da ulaşıma açıldı.

"İLK ÖNCE ÇÖP ZANNETTİM"

Bina yöneticisi Şakir Enginar, "Sabah ilk gördüğümde çöp zannettim ve kenara koydum. Daha sonra bina görevlisi, içinde kablo falan görünce durumu polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri, tehlikeli olabileceğini belirtti ve bunun üzerine binayı boşalttık. Bomba arama köpeği de getirildi. Yapılan incelemenin ardından herhangi bir tehlike olmadığını söylediler" dedi.

12 katlı binadaki bomba süsü verilen düzenek, çocukların proje ödevi çıktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 12 katlı binadaki bomba süsü verilen düzenek, çocukların proje ödevi çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • FARUK : UYYYYYYYYYYYYYY 3 0 Yanıtla
  • GAKGOŞ: UYYY NE DEYİSUN O GÖREVLİ ÇOKMİİİ SALAHTUR ANLAMAMİŞMİDUR RİZELİLER UYANUĞTUR ÇÖPÇİ Yİ NEREDEN BULDUNİZ DA AAAA UYYY HAMSİ ÇÖZLİM HANGİ GÖZLE BAKMİŞTUR O GÖZİ PATLATUN ÇİTSUN DAAAA 0 0 Yanıtla

Advertisement