Ryan Babel, Galatasaray'daki kredisini tüketti! Yönetim gidişine onay verdi - Son Dakika
Spor

Ryan Babel, Galatasaray'daki kredisini tüketti! Yönetim gidişine onay verdi

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan fakat beklentileri karşılayamayan Ryan Babel için sarı-kırmızılı yönetim, uygun teklif gelmesi halinde ayrılığa onay verecek.

07.01.2020 08:04  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sezon başında üç yıllık sözleşme imzalanan ancak bekleneni veremeyen, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da zaman zaman tepki çeken Ryan Babel'in G. Saray'daki durumu belirsiz.

Yıllık maliyeti 3.5 milyon Euro olan ancak ilk yarıda sadece 5 gol atabilen Babel, bununla beraber tecrübesi ve kalitesiyle teknik heyetin güvendiği isimlerden biri. Younes Belhanda ile birlikte zaman zaman eleştirilere hedef olsa da Babel'in hemen gönderilmesi gündemde değil ancak iki oyuncu da eğer Suudi Arabistan ve Katar gibi ülkelerden cazip teklifler gelir ve kendileri de kabul ederse yönetim "Gidebilirsin" diyecek.

KULÜBE İHTAR GÖNDERMİŞTİ

Böylelikle hem bu iki tecrübeli oyuncu yok pahasına elden çıkarılmayacak hem de Onyekuru ve Saracchi hamleleriyle dolan yabancı kontenjanı boşalmış olacak.

Ryan Babel'in geçen ay, alacaklarının zamanında ödenmediğini gerekçe gösterip önce kulübe ihtar gönderdiği, sonra da bir kopyasını FIFA'ya yolladığı ortaya çıkmış, ödemenin yapılmasıyla kriz aşılmıştı.

BABEL'DEN YENİ PAYLAŞIM

Babel, gündemde önemli bir yer tutan bu olayın ardından bir paylaşım yaptı ve Galatasaray formasıyla fotoğrafını paylaşarak, göz kırptı. Daha sonra Twitter hesabından açıklama yapan Babel, "Bio'mda hiç eski kulüplerim olmadı! İsmim hakkında yalan söylemeyin." ifadelerini kullandı.

Ryan Babel, Galatasaray\'daki kredisini tüketti! Yönetim gidişine onay verdi
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Ryan Babel, Galatasaray'daki kredisini tüketti! Yönetim gidişine onay verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Tangut: Hiç gelmemişti ki kafa olarak hala beşiktaştaydı beşiktaş maçlarına yorum yapıp duruyordu 0 2 Yanıtla
  • Antipas : Kop gel günahlarından trabzona git şampiyon olsun takım 0 0 Yanıtla

Advertisement