"SAADET Hanım" Kastamonu Seyircisiyle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

"SAADET Hanım" Kastamonu Seyircisiyle Buluşuyor

"SAADET Hanım" Kastamonu Seyircisiyle Buluşuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları "Saadet Hanım" adlı oyunuyla Kastamonu seyircisinin karşısına çıkıyor.

09.12.2016 16:42  Güncelleme: 16:43

3000 Kastamonulu kadının 10 Aralık 1919 günü, işgallere karşı yaptığı mitingin yıldönümü nedeniyle Kastamonu'da her yıl 10-13 Aralık tarihleri arasında Kadın Mitingi kutlamaları yapılıyor. Bu kutlamalar kapsamında Ahmet Levent Pala'nın yazdığı Tolga Yeter'in yönettiği Saadet Hanım oyunu; İstanbul Valiliği'nin desteği ve 10 Aralık Kadın Platformu Derneği işbirliğiyle 12 Aralık Pazartesi günü saat 20:00'de sahnelenecek.

Oyunun konusu: Tenha bir banka şubesi, günün öğle saatleri. Emekli ilkokul öğretmeni Saadet Yurtlu parasını çekmek için bankaya gelir. Bugün aynı zamanda oğlu Sermet'in de doğum günüdür ve oğlu için sürpriz bir doğum günü kutlaması planlamaktadır. Ancak bugüne dair sürprizleri olan sadece Saadet Hanım değildir ve birkaç dakika sonra bankada yaşanacaklar Saadet Hanım'ın bütün planlarıyla beraber hayatını da altüst edecektir.

Oyunda; Arda Alpkıray, Cafer Alpsolay, Ceren Kaçar, Çağlar Ozan Aksu, Elyesa Çağlar Evkaya, Esen Koçer, Hazal Uprak, Müslüm Tamer, Nilgün Kasapbaşoğlu, Selim Can Yalçın, Serap Doğan, Şenay Bağ ve Vildan Türkbaş rol alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'SAADET Hanım' Kastamonu Seyircisiyle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement