Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı "Mahalli İdareler Komisyonu" Kurdu - Son Dakika
Yerel

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı "Mahalli İdareler Komisyonu" Kurdu

"Mahalli İdareler Komisyonu" kurulduğu bildirildi.

12.01.2012 16:00

Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı bünyesinde

"Mahalli İdareler Komisyonu" kurulduğu bildirildi.

Saadet Partisi Edirne İl Başkanı Ali Demirkıran, yaptığı yazılı açıklamada, Edirne'nin belediye hizmetleri açısından "çok şansız bir il olduğunu" ileri sürdü.

Saadet Partisi olarak seçimlerde verilen sözlerin takipçisi olacaklarını vurgulayan Demirkıran, şunları kaydetti:

"Yapılan yanlışlıkların karşısında olacağız. Mahalli İdareler Komisyonu'nun, kuruluş sebebi Edirne'nin geleceğine sahip çıkmaktır. Milli Görüş, geçmiş dönemde efsane hizmetler verdi. Milli Görüş bir medeniyet projesidir. 40 yılı aşkın bir zamandır siyasi tarihimizde marka olmuştur.

Bizim mensuplarımız, insanların en hayırlısının insanlara faydalı olan, hizmet eden olduğuna inanır. Onun için biz göreve geldiğimizde ibadet aşkı ile çalışırız. Edirne'nin daha gelişmiş, kalkınmış ve güzelleşmiş, tarihine ve kültür mirasına sahip bir şehir olması için, Mahalli İdareler Komisyonu kurduk. Mahalli İdareler Komisyonu, Edirne'nin her bakımdan gelişmesine, kalkınmasına ve güzelleşmesine katkı sağlayacaktır. Komisyonumuz halkımız adına işlerin takipçiliğini yapacak, yani kötülüklere fren olmaya çalışacaktır."

Demirkıran, Saadet Partisi Edirne Mahalli İdareler Komisyonu'nun, Sinan Tekin başkanlığında, Selçuk Akbaş, Hamit İriş, Selim Kaya, Mehmet Sevinç ve Hasan Öge'den oluştuğunu belirtti.

- EDİRNE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saadet Partisi Edirne İl Başkanlığı 'Mahalli İdareler Komisyonu' Kurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement