Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması

"Milli görüş Allah'ın izniyle mutlaka iktidara gelecek.

15.01.2014 16:31

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, "Milli görüş Allah'ın izniyle mutlaka iktidara gelecek. İslam birliğini tesis edecek ve yeni bir dünya kuracaktır. Çünkü tüm insanlık milli görüşe muhtaçtır" dedi.

Bağlarbaşı Kültür Merkezinde, partisinin İl Kadın Kolları Divan toplantısına katılan Kamalak, burada yaptığı konuşmada, milli görüşün iktidardan uzak kaldığı her günün, hem İstanbul hem Türkiye hem de İslam alemi ve insanlık için bir mahrumiyet olduğunu savundu.

Tüm insanlık için adil bir düzen kurulması gerektiğini ifade eden Kamalak, şöyle devam etti:

"Milli görüş Allah'ın izniyle mutlaka iktidara gelecek. İslam birliğini tesis edecek ve yeni bir dünya kuracaktır. Çünkü tüm insanlık milli görüşe muhtaçtır. Nedir milli görüş? Tevhit temeline dayanan, adaleti ve kardeşliği esas alan sisteme biz milli görüş diyoruz. Kardeşlik olmadan bir ülkede huzuru ve barışı sağlamak mümkün değil. Adalete dayanmayan bir sistemin insanlığı huzura kavuşturması elbette mümkün değil. Adalet olmazsa orayı zulüm kaplar. Karanlıklar kuşatır."

Dünyada ve İslam dünyasında çeşitli olayların yaşandığını anlatan Kamalak, "Dünyaya bir bakın, her taraf kavuruluyor. İslam coğrafyasına bakın kan gölü haline glmiş vaziyette. Çaresi milli görüştür. Milli görüşün birtakım prensipleri vardır. Nedir bunlar? Savaş değil barış. Çatışma değil diyalog. Çifte standart değil adalet. Üstünlük değil eşitlik, Sömürü değil hakça paylaşım. Baskı ve zulüm değil, demokrasi ve insan hakları. Bu ilkeleri hem Türkiye'de, hem İslam aleminde ve hem de tüm dünyada hayata geçirmek için yolllara koyulduk" ifadelerini kullandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement