Sabiha Gökçen Havalimanı Kahramanları Hazır Kıta Bekliyor!.. - Son Dakika
Güncel

Sabiha Gökçen Havalimanı Kahramanları Hazır Kıta Bekliyor!..

Sabiha Gökçen Havalimanı Kahramanları Hazır Kıta Bekliyor!..

15 Temmuz kanlı darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla yapılan törenler kapsamında İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda da bir dizi etkinlikler yapıldı.

18.07.2017 08:38  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sabiha Gökçen Havaalanı Taşıma ve İşletme Kooperatifi (SAWKOOP), 15 Temmuz 2016'da yaşanan hain darbe girişimine karşı havalimanı girişini tırlarla kapatarak dur demişti.

15 Temmuz'un yıldönümünde SAWKOOP yönetimi, bir dizi etkinlik düzenledi.

Bünyesinde yer alan 300 taksi, 14 tır ve birçok küçük araçla Pendik ve Sabiha Gökçen Havalimanı etrafında Türk bayraklarıyla tur atarak darbe girişiminde bulunanlara karşı güç gösterisinde bulunan SAWKOOP, emniyet ve jandarmaya da ziyaretlerde bulundu.

Araçlarla Pendik turu yapıldıktan sonra Pendik Emniyet Müdürü'ne ve Havalimanı Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret eden SAWKOOP yönetimi, kendileriyle günün anlam ve önemi konusunda istişarede bulunarak çiçek hediye etti.

SAWKOOP Başkan Yardımcısı Davut Genç, günün anlam ve önemine hitaben şu açıklamayı yaptı: "Bizler, SAWKOOP olarak halkımızla birlikte havalimanı girişini darbecilere kapattık. Fakat birçok yerde toplamda 250 şehit verdik. Allah ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Bizim demokrasiye inancımız tamdır. Bunun için de elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sabiha Gökçen Havalimanı Kahramanları Hazır Kıta Bekliyor!.. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement