Sadri Alışık Ödül Töreninde Ünlüler Geçidi - Son Dakika
Magazin

Sadri Alışık Ödül Töreninde Ünlüler Geçidi

Sadri Alışık Ödül Töreninde Ünlüler Geçidi

Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında ödül veren tek organizasyon olan Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödüllerinin 19. su büyük ilgi gördü.

06.05.2014 15:04  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de tiyatro ve sinema dallarında ödül veren tek organizasyon olan "Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri"nin bu yıl 19.'su büyük ilgi gördü.

Ev sahipliğini Çolpan İlhan ve Kerem Alışık'ın yaptığı geceye, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Ali Poyrazoğlu, Zuhal Olcay, Zihni Göktay, Tolga Çevik, Songül Öden, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Yeşim Ceren Bozoğlu, Ezgi Mola, Demet Evgar, Şenay Gürler, Şükran Ovalı, Oya Aydoğan, İbrahim Kendirci, Serdar Orçin, Enis Arıkan gibi ünlü isimler katıldı.

Beşiktaş Belediyesi'nin katkılarıyla, 360 TV'nin medya sponsorluğunda MKM Attila İlhan Salonu'nda gerçekleşen ödül töreninin sunuculuğunu Yekta Kopan yaptı. Leman Sam'ın şarkılarıyla renk kattığı gece heyecanlı anlara sahne oldu. Sakm eğitmenlerinden mim sanatçısı Bülent Develi yönetmenliğinde gerçekleşen Sakm konservatuar öğrencilerinin gösterisi büyük ilgi gördü.

19. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Töreni'nde, Ali Atay "Sen Aydınlatırsın Geceyi" adlı sinema filmindeki performansıyla Ayhan Işık Özel Ödülü'ne, Aras Bulut İynemli'yi de "Tamam mıyız?" adlı sinema filmindeki başarılı performansıyla Ekrem Bora Umut Veren Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü.

Yine bu yılın en anlamlı ödüllerinden biri bu sene 100. Yılını kutlayan İstanbul Büyük Belediyesi Şehir Tiyatrolarına verildi. Yüzyıllık Emek Ödülü ismiyle taçlandırılan ödülü Türk Tiyatrosunun Duayen isimleri, Şehir Tiyatrolarına bir ömür vermiş büyük ustalar Nedret Güvenç ve Zihni Göktay,Kerem Alışık tarafından takdim edildi.

Ayrıca Sinema Seçici Kurulu Onur Ödülünü bu sene Türk Sinemasına büyük hizmetleri dokunmuş usta isimler Şerif Gören ve Kartal Tibet'e verdi. Sadri Alışık Tiyatro Seçici Kurulu ise Onur Ödülünü bunca yıldır Tiyatro Sanatına verdiği emeğinin yanında son oyunu Kaplumbağa'da ki başarılı performansıyla da gerekçelendirerek Ali Poyrazoğlu'nu layık gördü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Sadri Alışık Ödül Töreninde Ünlüler Geçidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement