Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı! - Son Dakika
Magazin

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü sanatçı Safiye Soyman, canlı yayında 4 gündür yıkanmadığını itiraf etti. Soyman'ın bir takipçisi konuyla ilgili, "Safiye Hanım bu nasıl itiraf midem bulandı." yorumunu yaptı.

25.03.2019 17:30  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına eski eşi Faik Öztürk ile birlikte konuk olan Safiye Soyman, canlı yayında 4 gündür duş almadığını, aynı saçla ve makyajla durduğunu ifade etti.

"4 GÜNDÜR DUŞ ALMIYORUM"

Abartılı makyajıyla ve sürekli değiştirdiği saç stiliyle tanınan şarkıcı Safiye Soyman, canlı yayında kendi foyasını ortaya çıkardı. Faik Öztürk ile birlikte katıldığı 2. Sayfa'ya konuşan Safiye Soyman, 4 gündür duş almadığını, aynı saçla ve makyajla durduğunu anlattı. Dün akşam Seda Sayan'la yemekte olduğunu söyleyen Safiye Soyman, Cumartesi günü sahnede olduğunu ve klip çekiminde bulunduğunu belirtti. Akşam da ödül töreni olduğunu söyleyen Soyman, haftada sadece 2 gün yıkandığını söyledi.

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı!

ÜŞENGEÇ VE PİS

Bu açıklamalarıyla bir anda sosyal medyada çok konuşulanlar arasına giren Safiye Soyman, takipçilerinden de tepki çekti. Ekranlarda bakımlı ve bol makyajlı halini gördüğümüz Soyman'ın ne kadar üşengeç ve pis olduğu yorumları yapıldı. Soyman'ın bir takipçisi konuyla ilgili açıklama yaparak, "Safiye Hanım bu nasıl itiraf midem bulandı." yorumunu yaptı. Dün akşam Seda Sayan'la yemekte olduğunu söyleyen Safiye Soyman, Cumartesi günü sahnede olduğunu ve klip çekiminde bulunduğunu belirtti. Akşam da ödül töreni olduğunu söyleyen Soyman, haftada sadece 2 gün yıkandığını söyledi.

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı!

EŞİNE ÇOK DESTEK OLMUŞ

Öte yandan Faik Öztürk, maddi anlamda dibi gördüğü zamanlarda Safiye Soyman'dan gelen desteği ilk kez anlattı. Bununla da kalmayıp sağlık sorunları yaşarken de onun sayesinde hayata döndüğünü anlattı.

Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı!

Son Dakika Magazin Safiye Soyman, Duş İtirafıyla Hayranlarının Midesini Bulandırdı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (67)

  • Dürbünlü: Bunda ne var ki? Ülkedeki kemalistlerin çoğu zaten böyle gusül yok abdest yok başını yıka çık zihniyeti. 11 225 Yanıtla
    Osman: Dürbünlü senin durbun bozuk kardeş yada bademci 2 1 Osman: Saçmalamışsın biz her gün duş alır deodorant pafmuf ayak parfümü sanırsın bahar 1 1
  • Ben: Safiye hanımı eleştirenler inanıyorum ki onlar haftalarca yıkanmıyorlar hem sık sık yıkanmak temizlik değildir hastalıktır çevre kirliliği yaratmaktır düşünün günde milyonlarca insan kaç litre su harcıyor ne kadar sabun deterjan şampuan gidiyor bunlar hepsi doğayı zehirlemek demktir bence insan kokmadığı mühtetce yıkanmamalıdır mesala ben bazen ayda bir yıkanırım hiçte vucudum kirli değil 26 14 Yanıtla
  • Sarikli: Sanki siz hergün yikaniyorsunuz,, 32 4 Yanıtla
    Avcı: Evet yıkanıyoruz. Duş almadan evden çıkmıyoruz. Sanada tavsiye ederim kimseyi rahatsız etmeye hakkın yok 9 15
  • Osman: Yine saçma başlık sanki herkes her gün düş alıyor birakin safsatalari 35 1 Yanıtla
  • Aşkisar: Bu durumda 4 gündür tık yok faik abi desene 17 19 Yanıtla
  • Emre: Ben 10 gündür yıkanmıyorum normal 15 16 Yanıtla
  • Emre: Bizlik sorun yok faik düşünsün 30 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement