Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken "buğu" yapmayan siperlik üretti - Son Dakika
Sağlık

Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken "buğu" yapmayan siperlik üretti

Koronavirüs ile mücadele ettiğimiz şu günlerde Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kurulu bir ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verme sırasında buğu yapmayan siperlik üretti. Firma istendiği takdirde günlük 400 bin kapasiteye çıkabiliyor.

10.04.2020 10:56  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde kurulu bir ambalaj firması nefes alıp verme sırasında önü buğu yapmayan siperlikleri sağlık çalışanları için üretiyor.

FİRMA GÜNLÜK 400 BİN KAPASİTEYE ÇIKABİLİYOR

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ambalaj fabrikası yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sonrası özellikle sağlık çalışanları için hayati önem sahip hale gelen siperlik üretmeye başladı. Şu anda günlük "antifog" olarak adlandırılan ve nefes kaynaklı buğuyu önleyebilen 20 bin siperlik üreten firma istendiği takdirde günlük 400 bin kapasiteye çıkabiliyor.

Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken 'buğu' yapmayan siperlik üretti

Armasan Ambalaj Yönetim Kurulu Başkanı Temel Mahmutoğlu, AA muhabirine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının talebi üzerine başladıkları siperlik üretimine devam ettiklerini söyledi.

Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken 'buğu' yapmayan siperlik üretti

"ÜRETTİĞİMİZDE KALİTEYE DİKKAT ETTİK"

Üretim açısından altyapılarının elverişli olduğunu ve kapasiteyi artırabilme kabiliyetine de sahip olduklarını ifade eden Mahmutoğlu, şunları kaydetti: "Ham madde ve montaj olarak ciddi bir tonaj kapasitemiz var. Şu anda seri üretime başladık, 20 bin günlük üretimimiz var fakat ham madde olarak 400 bin seviyelerine çıkabiliyoruz. Özellikle ürettiğimizde kaliteye dikkat ettik. Antifog özelliği ile CE belgesi alarak bu maskelerimizi üretiyoruz. Antifog özelliği nefes alıp vermede siperlik önünde buğu yapmasını önlüyor. Çünkü kullanıcının önü buğudan dolayı kapanmamalı. Bu özellikli siperlik maskelerimizin halihazırda üretimleri devam etmekte."

Firmada harıl harıl bir çalışma hakim;

Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken 'buğu' yapmayan siperlik üretti
Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken 'buğu' yapmayan siperlik üretti
Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken "buğu" yapmayan siperlik üretti
Kaynak: AA

Son Dakika Sağlık Ambalaj firması, sağlık çalışanları için nefes alıp verirken 'buğu' yapmayan siperlik üretti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • ıslah : her alanda ve sektörde üretim yapabilecek ve her kullandığımızı made in Türkiye yapacagız büyük ve güçlü Türkiye çalışkanlık,nitelikli eğitim, bilim+ üretim ve adil paylaşmacı esaslı olacaktır. bunu başaracağız. 6 0 Yanıtla
    filozof: ne yaparsanız yapın ülkedeki sömürü düzenini adi kapitalizmi halk olarak ezilenler yoksullar olarak bilinçlenipde degiştirmedikce tüm kazanç bir avuç zengine akacak milyonlar yine aç sefil 2300 ile yaşayacaktır gercek kurtuluş eşitlikci halkcı sosyalizimdir gerisi masal 1 0 Filizof Dinleeeee: Bakamayacagin kadar çocuk yaparsan, böyle geveler durursun. Sadece senin için geçerli değil, tüm dünya için geçerli. Al Çin'e bak, aç kalmamak için börtü-bocek yiyorlar. Yakında hindistan da başlar. 0 0
  • abdurrahman: çalışanların maskeleri sağlıklı mı acaba? 0 0 Yanıtla
  • nnn: tamam işte tanesini 50 tl den devlete sat.tam zamanı. 0 0 Yanıtla
  • Blade: BU bizim tarlada ot motoruyla yüzümüze taş pislik gelmesin diye taktığımız siperlik 0 0 Yanıtla
  • aytekin : destek kıredisi bu hafta hani yatcaktı 0 0 Yanıtla

Advertisement