Sağlık Sektörünün En Kapsamlı Eğitimi Medipol'de Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sağlık Sektörünün En Kapsamlı Eğitimi Medipol'de Başlıyor

Tıbbın ilerlemesi sonucunda doğan ve son yılların en gözde meslek gruplarından birisi haline gelen tıbbi tanıtım ve pazarlama, ilaç sektöründen, tıbbi araç ve gereçlere kadar kapsamlı bir alanı etkisi altına aldı

02.10.2018 14:29

Gün geçtikçe hızla ilerleyen ve gelişen sağlık sektörü, beraberinde ciddi bir rekabet ortamını da doğurdu. Bu rekabetin yarattığı bir diğer gereksinim ise, tıbbi tanıtım temsilcileri içinde fark yaratabilmek. Bu kapsamda Medipol Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ile HumanWell İnsan Kaynakları Danışmanlık Hizmetleri firmasının ortak düzenlediği eğitim, 27 Ekim-2 Aralık tarihleri arasında "Tıbbi Tanıtım Temsilciliği Sertifika Programı" bu mesleği yapmak isteyen insanlara yeni bir kapı aralıyor.

Sertifika programı, ilaç sektöründe tıbbı tanıtım temsilcisi olarak çalışmak isteyen üniversite mezunu gençleri sektöre hazırlamak, firmaların sadece ürün eğitimlerini tamamlamak şartıyla işe başlatmaya hazır tıbbı tanıtım temsilcileri bulmalarını kolaylaştırmayı amaçlıyor.

HumanWell eğitmenleri Ufuk Özkurt ve Savaş Duman tarafından Medipol Üniversitesi Kavacık yerleşkesinde verilecek eğitimin içeriğinde;ilaç sektörü genel bilgilendirme, ilaç tanıtım ilkeleri/ tıp etiği,ilaç güvenliği/ farmakovijilans etkinlikleri, tıbbı terminoloji, vücut sistemleri ( anatomi & fizyoloji & hastalıklar), medikal farmakoloji, iletişim ve beden dili, etki ve profesyonel davranış, ikna, sunum teknikleri, tanıtımda temel kavramlar, tanırım becerileri, eczanede tanıtım, sektör lideri deneyim aktarımı uygulama ve son olarak da online destek eğitimleri başlıkları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlık Sektörünün En Kapsamlı Eğitimi Medipol'de Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement