Sağlıkta Büyükşehir Farkı - Son Dakika
Güncel

Sağlıkta Büyükşehir Farkı

Sağlıkta Büyükşehir Farkı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Soma'da daire başkanlığına bağlı hizmet birimlerinde incelemede bulundu.

10.09.2018 18:03  Güncelleme: 18:02

Hizmet birimlerinin çalışmaları hakkında bilgi alan Akbaş, daha sonra Soma'da Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumluluğu görevine getirilen Can Doğan Cansever'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Talip Akbaş, Soma ilçesini ziyaret ederek hizmet birimlerini inceledi. İlk olarak mezbahada incelemede bulunan Akbaş, mezbahanın mevcut durumu ve çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı. Akbaş, daha sonra ise haşere ile mücadele ekipleri ile bir araya geldi. Akbaş, vatandaşın sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürebilmesi için özveriyle çalışan personeline teşekkür etti. Ardından ekiplerle ilaçlama yapılan alanlarda incelemede bulundu.

Hayırlı olsun ziyareti

Akbaş, Soma ziyaretinde geçtiğimiz haftalarda ilçede Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık Hizmetleri Sorumluluğu görevine getirilen Can Doğan Cansever'e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sağlıkta Büyükşehir Farkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement