Sahilde tuvaletini yapan şahıs kendisini uyaran iki kişiyi bıçakladı - Son Dakika
Güncel

Sahilde tuvaletini yapan şahıs kendisini uyaran iki kişiyi bıçakladı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde meydana gelen olayda, Hamdi B. ve Enes B., sahilde çimlik alanda tuvalet ihtiyacını gidermek isteyen şahsı uyardı. Şahıs, kendisine tepki gösteren Hamdi B. ve Enes B.'yi bıçakla yaraladı.

30.09.2020 08:58  Güncelleme: 09:51

Olay, saat 04.00 sıralarında İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cemal Gürsel Caddesi Karşıyaka Vapur İskelesi yakınında bulunan çimlik alanda meydana geldi. Henüz kimliği öğrenilemeyen bir kişi, sahilde yürürken çimlik alanda tuvalet ihtiyacını gidermek istedi. Bu sırada oradan geçen Hamdi B. ve Enes B., şahsa uyarıda bulundu. Şahıs kendisine tepki gösteren Enes B. ve Hamdi B. ile tartışmaya başladı.

OLAY YERİNDEN KAÇTI

Taraflar arasında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Şahıs yanında bulunan bıçağı çıkararak Hamdi B. ve Enes B.'yi yaraladı ve daha sonra olay yerinden kaçtı.

YARALILAR DA KAÇMAYA ÇALIŞTI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis çevre güvenliği aldığı sırada Hamdi B.'yi bir otomobile bindiren arkadaşları olay yerinden kaçırmak istedi. Polis kısa süreli kovalamacanın ardından otomobili durdurdu. Hamdi B. ve Enes B. ambulanslarla Çiğli Bölge Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Sahilde tuvaletini yapan şahıs kendisini uyaran iki kişiyi bıçakladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sahilde tuvaletini yapan şahıs kendisini uyaran iki kişiyi bıçakladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • bebe: özgürlükler şehri izmirde dışarıya tuvaletini yapmak yasakmıymış? çok şaşırdım... 6 9 Yanıtla
    .....: dışarı tuveletini yapan davar kesin izmirli değildir bebeee. keşke İzmir başkent olsa 13 6
  • hakan: dikkat edelim, kimseye karışmayalım, kimseye efelik yapmayalım, sensin diyelim, eğer yaşamak istiyorsak... 14 0 Yanıtla
  • andsmero: izmire çok görmıycen pislik şehir 4 2 Yanıtla
    ATALAY: tamam pislik anladık 0 0
  • Nazif Aru: Bu sorunu malesef çok uzun zamandır yaşıyoruz Karşıyakadan Mavişehir e kadarkoskoca sahil bendindetuvalet yok insanlar zor durumda kalıyorlarbinlerce Aile buradaki parklara gidiyor ne acıdırki bir tane tuvalet mevcut değilİndenler ne yapacaklar nereye gideceklerini olay Belediyelerin ayıbı halbuki en zaruri ihtiyaç ben şahsım adına defalarca Karşıyaka ve İzmir büyük şehir Belediyelerine şikayette bulundum ama olumlu bir yanıt alamadım bu tür olaylarla daha çok karşılaşırız ; 1 0 Yanıtla
  • ziyaaa: izmirin neden koktuğu belli 1 0 Yanıtla

Advertisement