Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Sakarya'dan Kısa Kısa

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Karasu 32 Evler Plajı'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi.

03.09.2018 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Karasu 32 Evler Plajı'nda çöp toplama etkinliği düzenlendi.

Karasu 32 Evler Plajı'nın temizliği için 5-12 yaş arası çocukların katılımıyla yapılan çöp toplama etkinliği, renkli görüntülere de sahne oldu.

Plaja atılan izmarit ve çöpleri toplayan çocuklara etkinlik sonunda şapka, tişört, satranç gibi çeşitli hediyeler takdim edildi.

Zabıta Haftası

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, zabıta teşkilatının 192. kuruluş yıl dönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Püsküllü mesajında, halka sürekli hizmet anlayışı ile hareket ettiklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sürekli büyüyen ve gelişen Hendek'in aydınlık yarınları için her vatandaşımızın bu zincirin önemli bir halkası olmasını arzu etmekteyiz. Çalışmalarının merkezini oluşturan halk sağlığı ve huzuru için sokakta, trafikte, iş yerlerinde, gıda sektörlerinde denetimlerini aralıksız sürdüren ekiplerimizin en büyük destekçileri yine halkımız olacaktır. Esnafımızın ve vatandaşımızın zabıta ekiplerimize yardımcı ve destek olmaları memleketimizin olumlu hal ve gidişini daha da güzelleştirecektir. Bu duygu ve düşüncelerle başta belediyemiz zabıta personeli olmak üzere tüm zabıta ekiplerimizin 192'inci yıl dönümünü kutluyor, mesai gözetmeksizin çalışan tüm zabıtalarımıza başarılı ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement