Saldırı Sonrası Ravda Camisi'nde İlk Cuma Namazı - Son Dakika
Güncel

Saldırı Sonrası Ravda Camisi'nde İlk Cuma Namazı

Mısır'ın Kuzey Sina vilayetine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'nde, geçen haftaki silahlı ve bombalı saldırının ardından ilk cuma namazı kılındı.

01.12.2017 19:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'ın Kuzey Sina vilayetine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'nde, geçen haftaki silahlı ve bombalı saldırının ardından ilk cuma namazı kılındı.

Ezher şeyhlerinden Abdulfettah el-Avari, geçen hafta "ülke tarihinin en kanlı terör saldırısı"na maruz kalan ve 310 kişinin hayatını kaybettiği Ravda Camisi'nde irad ettiği cuma hutbesinde, ibadet yerlerinin dokunulmazlığı, kanın kutsallığı ve terörizmi reddetme konularından bahsetti.

Mısır Müftüsü Şevki Allam, Ezher Kurumu Şeyhi Ahmed et-Tayyib ve Kuzey Sina Valisi Abdulfettah Harhur da cuma namazını Ravda Camisi'nde eda etti.

Cuma çıkışı açıklama yapan Ezher Kurumu Şeyhi Tayyip, ülkesinin teröre karşı mücadele konusunda güçlü olduğunu belirterek, Ezher adına bölge halkına destek ve taziyelerini iletti.

Ravda Camisi ve çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan güvenlik güçleri, camiye giden ana yollarda da kontrol yaptı.

Kuzey Sina vilayetine bağlı Ariş kentindeki Ravda Camisi'ne geçen cuma günü düzenlenen terör saldırısında 310 kişi hayatını kaybetmişti.

Saldırı Sonrası Ravda Camisi\'nde İlk Cuma Namazı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Saldırı Sonrası Ravda Camisi'nde İlk Cuma Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement