Şampiyon Sporcular Başarılarını Paylaştı - Son Dakika
Güncel

Şampiyon Sporcular Başarılarını Paylaştı

Şampiyon Sporcular Başarılarını Paylaştı

Çeşitli sportif faaliyetlerde dereceye giren Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün’ü makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

09.02.2018 13:08

Çeşitli sportif faaliyetlerde dereceye giren Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün'ü makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.

İl çapında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren ve grup müsabakalarında Tekirdağ temsilcisi olarak boy gösterme hakkı elde eden başarılı sporcuları kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmat Üzgün, öğrencilere çeşitli hediyeler de takdim etti.

Ziyarete güreşte genç B kategorisinde 51 kiloda Tekirdağ il birincisi olan Ali Altun, aynı kategoride 54 kiloda il birincisi olan Batuhan Yıkar, 85 kiloda il birincisi olan Onurcan Katıkçı, genç A kategorisinde 85 kiloda Tekirdağ il birincisi olan Fatih Tuna, kros Tekirdağ il ikincisi Mutlucan Yarar, satrançta 17 yaş yıldızlar kategorisinde Tekirdağ İl Birincisi olan Mert Yılmaz, il ikincisi Fazıl Can Keleş adlı sporcu öğrenciler katıldılar.

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Üzgün'e gerçekleştirilen ziyarette ayrıca, okulun satranç koordinatörü Sezai Kuter, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Taylan Ferhan, Güreş antrenörü Hasan Mert, Okul spor müsabakaları koordinatörü de olan müdür yardımcısı Yusuf Örten ile okul müdürü Ümit Bilir de yer aldılar. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şampiyon Sporcular Başarılarını Paylaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement