Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Samsun'dan Kısa Kısa

AK Parti Kavak Kadın Kolları Başkanı Emel Erdoğan Acı ve yönetim kurulu üyeleri, Kavak Kaymakamı Recep Koşal'ı ziyaret etti.

25.09.2018 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kavak Kadın Kolları Başkanı Emel Erdoğan Acı ve yönetim kurulu üyeleri, Kavak Kaymakamı Recep Koşal'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koşal, kadınların toplumsal ve ekonomik yaşamdaki gelişmelerin en temel öğesi olduğunu söyledi.

Kadınlara yönelik çalışmaların her zaman önceliği olduğunu belirten Koşal, "Kapılarım sonuna kadar açık. Biliyoruz ki kadınlarımız geleceğimizin emanetçileri olan gençlerimizin de mimarıdır. Haliyle önemli görevleri yerine getiren kadınlarımız millet ve devlet yapımızın odağında yer almaktadır. Şüphesiz bu şekilde de devam edecektir." dedi.

Acı da ilçenin kalkınması için birlikte çalışmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ladik'te "kuşburnu ve şeker pancarı pazarı" kuruldu

Ladik Belediyesi tarafından çarşamba günleri kurulan kuşburnu ve şeker pancarı pazarında satışa sunulan ürünler ilgi görüyor.

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, vatandaşların özellikle kış mevsiminde sofraların olmazsa olmazlarından marmelat ve turşu yapımında kullandıkları kuşburnu ile şeker pancarı dalını temin amacıyla Koğa Mahallesi'ndeki Cumhuriyet Meydanı'nda pazar oluşturduklarını anlatarak, pazarın 6 hafta açık kalacağını kaydetti.

Pazar esnafından Şeref Özdemir de kuşburnu ve şeker pancarı dalını köylülerden alıp tüketiciye ulaştırdıklarını dile getirerek, "Şeker pancarı dalının kilogramını 2 liradan, kuşburnunun ise kalitesine göre 6 ila 8 liradan veriyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement