Samsunspor, Transfer Yasağının Kalkmasını Bekliyor - Son Dakika
Spor

Samsunspor, Transfer Yasağının Kalkmasını Bekliyor

Samsunspor, Transfer Yasağının Kalkmasını Bekliyor

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirterek, "Kapalı olan transfer tahtasının açılması için başkanımız çaba gösteriyor.

05.01.2016 13:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, takımın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğunu belirterek, "Kapalı olan transfer tahtasının açılması için başkanımız çaba gösteriyor. Bu konu 3-4 gün içinde netlik kazanacak" dedi.

PTT 1'nci Lig ekiplerinden Samsunspor, ligin ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdürüyor. Teknik direktör Ümit Özat nezaretinde günde çift idman yaparak çalışmalarını sürdüren kırmızı beyazlı takımın tek gündem maddesi transfer.

Bugün başlayan transfer dönemi için temaslarını sürdüren Samsunspor'da yönetimin önceliği ise eski futbolcu borçları nedeniyle kapalı olan transfer tahtasının açılması.

Bu konuda Başkan Erkut Tutu'nun yoğun bir çaba gösterdiğini söyleyen Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, "Şuan için yeni bir gelişme yok. Transfer tahtamız halen kapalı. Başkanımız Ankara'da bu konuyla ilgili temaslarını sürdürüyor. 3-4 gün içerisinde bu konu netlik kazanacak" dedi.

FİFA'ya eski futbolcu borçları olarak 600 bin TL yatırdıklarını ve 6 puan silinme ihtimalinin ortadan kalktığını ifade eden Metin Ateş, "Başkanımız başta olmak üzere yönetim kurulu olarak Samsunspor'u hak ettiği Süper Lige çıkarmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Teknik heyetimiz ve futbolcu arkadaşlarımız da çok iyi bir kamp dönemi geçiriyor. Yabancı oyuncularımız da kampa katıldı. Tam kadro olarak hazırlıklarımız sürüyor. Hiçbir sıkıntımız yok. Moral ve motivasyonumuz üst seviyede" diye konuştu.

Öte yandan Samsunspor'un tecrübeli oyuncusu Mehmet Çakır'a, takım arkadaşları Antalya kampında sürpriz doğum günü partisi düzenledi. 32 yaşına giren Mehmet Çakır, doğum günü pastasını karşısında görünce şaşkınlık yaşayıp mutluluğunu arkadaşları ile paylaştı. Tecrübeli futbolcu yaş pastayı kestikten sonra tek tek arkadaşlarının tebriklerini kabul etti. - Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Samsunspor, Transfer Yasağının Kalkmasını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement