Sanatçı Eşref Kolçak, ESOB ve ESKKK'yı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Sanatçı Eşref Kolçak, ESOB ve ESKKK'yı Ziyaret Etti

Sanatçı Eşref Kolçak, ESOB ve ESKKK\'yı Ziyaret Etti

Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak, Malatya'da esnaf kuruluşlarını ziyaret etti.

13.11.2012 15:58  Güncelleme: 16:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak, Malatya'da esnaf kuruluşlarını ziyaret etti.

3. Uluslararası Film Festivali nedeniyle Malatya'ya gelen Sinema Sanatçısı Eşref Kolçak, önce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni (ESOB) ziyaret etti. ESOB Başkan Vekili Orhan Özbek ve ESOB yöneticileri, Eşref Kolçak'la sohbet etti.

Ziyarette konuşan Özbek, "Bizi ziyaret etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Büyük çınarın filmlerini izleyerek büyüdük. Sanatçı Eşref Kolçak'ın esnaf bir ailenin çocuğu olduğunu biliyoruz" dedi.

Eşref Kolçak da, "Malatya Uluslararası Film Festivali'ne davet edilmemden dolayı çok mutluyum. Siyaset konuşmayı tercih etmiyorum. Onun için ben de halktan birisi olarak vatandaşlarımız ve beni seven hayranlarımla beraber zaman geçiriyorum" ifadelerini kullandı.

Özbek tarafından Kolçak'a kayısı hediye edilirken, bu arada Kolçak, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren'i de ziyaret etti. Evren, "Malatya 3. Uluslararası Film Festivali için ilimize gelen büyük sanatçı Eşref Kolçak'ın bizi ziyaret etmesinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu. Ali Evren, Kolçak'ın filmlerinden söz ederek, büyük bir usta sanatçı olduğunu kaydetti. Kolçak da, "Beni sevenlerle sık sık beraber olmaya çalışıyorum. Esnaf kökenli bir aileden geldiğim için burayı da ziyaret ettim. Yeşilçam'da büyük sanatçılar vardı; Neriman Köksal, Ayhan Işık ve daha ismini söylemediğim sanatçılar var" şeklinde konuştu. Öte yandan, Evren de Kolçak'a kayısı hediye etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanatçı Eşref Kolçak, ESOB ve ESKKK'yı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement