Sanayi'deki Tüp Depoları Taşınacak - Son Dakika
Yerel

Sanayi'deki Tüp Depoları Taşınacak

Sanayi\'deki Tüp Depoları Taşınacak

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde sanayi sitesinde bulunan tüp depolarının taşınması konusu belediye meclisinde görüşüldü.

05.11.2015 17:11

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde sanayi sitesinde bulunan tüp depolarının taşınması konusu belediye meclisinde görüşüldü.

Çerkezköy Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında gerçekleştirildi. İlçenin muhtelif noktalarında bulunan arsalardaki belediye hisselerinin, maliklerine satışına ilişkin gündem maddesinin oy birliği ile İmar Komisyonu'na gönderildiği toplantıda daha sonra Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün Aile Sağlığı Merkezleri hakkındaki yazısı görüşüldü. İlçedeki 4 aile sağlık merkezinin kiralama süresinin dolduğunu anımsatan Başkan Vahap Akay, "Aile Sağlık Merkezlerinin yeniden kiralanması için meclis kararı gerekiyor" dedi. Gündem maddesi görüşülmek üzere oy birliği ile Plan Bütçe ve İmar Komisyonlarına havale edildi.

Toplantıda, Plan ve Proje Müdürlüğü'nün Veliköy Plan Notları'nda değişiklik talebi, İstasyon Mahallesi 261 ve 262 adalar arasında kalan alana ait plan değişikliği talebi ve Kızılpınar Plan Notları'nda değişiklik yapılması konusu oy birliği ile İmar Komisyonu'na gönderildi.

10 ADET LPG TÜP DEPOLAMA ALANI OLUŞTURULMUŞTU

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün plan tadilatlarıyla ilgili kurum görüşlerinin İmar Komisyonu'na havale edildiği toplantının son gündem maddesinde ise Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nün 'LPG Tüpü Depolama Alanı Kiralama Süresi' konulu yazısı görüşüldü.

Mevcut durumda LPG Tüp Depolama Alanları'nın Küçük Sanayi Sitesi içinde bulunduğunu anımsatan Başkan Vahap Akay, "Biz bu yerleri Küçük Sanayi Sitesi'nden taşımak istiyoruz. Bu talebimizi de kendilerine ilettik. Onlar da bizden kendilerine yer tahsis edilmesini talep ettiler. Çerkezköy Belediyesi'nin 9 Mayıs 2011 tarihli toplantısında Hayvan Barınağı'nın doğusunda 5 bin metrekarelik alanda her biri 500 metrekare genişliğinde 10 adet alan oluşturulması ve bu alanların da ilgililerine 8 yıllığına kiralanması yönünde karar alınmıştı. Yer kiralama talepleri kapsamında kira süresinin belirlenmesi için bu konuyu gündemimize aldık" ifadelerini kaydetti.

Gündem maddesi de görüşülmek üzere oy birliği ile İmar Komisyonu ve Plan Bütçe komisyonu'na havale edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanayi'deki Tüp Depoları Taşınacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement