Sancaktepe'de Korkutan Market Yangını - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Korkutan Market Yangını

Sancaktepe\'de Korkutan Market Yangını

Sancaktepe'de bir markette meydana gelen yangın büyük paniğe neden oldu.

03.01.2012 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'de bir markette meydana gelen yangın büyük paniğe neden oldu. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken marketteki malzemeler kullanılamaz hale geldi. Yangında dumandan etkilenen market çalışanı genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Fatih Mahallesi, Yakacık Caddesi, 50 numarada bulunan Şafaklar marketin depo bölümünde saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Alevler kısa sürede depo bölümünün tamamını kaplayarak marketin diğer bölümlerine sıçradı. Market çalışanlarının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevkedildi.

Çalışanlar ve müşteriler kısa sürede duman altında kalan marketten dışarı çıktı. Market çalışanı genç bir kız dumandan etkilendi. Kısa süreli baygınlık geçiren genç kız arkadaşlarının yardımıyla olay yerine gelen bir ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.

Yangına Sancaktepe, Kartal ve Sultanbeyli itfaiye ekipleri müdahale etti. Korku dolu anların yaşanmasına neden olan yangın itfaiyenin bir saat süren çalışmasının ardından kontrol altına alınarak söndürüldü. Market içindeki alışveriş malzemelerinin büyük bölümü ile market girişindeki manav bölümündeki meyve ve sebzeler de kullanılamaz hale geldi.

Marketin yanındaki züccaciye dükkanının sahibi de yangının çatıda yapılan izolasyon çalışması sonucu çıktığını söyledi. Çevrede toplananlar yangın söndürme çalışmalarını merakla izledi. Polis yangının çıktığı marketin önünden geçen caddeyi çift yönlü olarak trafiğe kapattı.

Yangının kesin çıkış nedenini belirlemek için söndürme çalışmalarının ardından inceleme yapılacak.

MAE(BB) - İstanbul/ Sancaktepe

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Korkutan Market Yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement