Sancaktepe Eğitimde Büyük Seferberliğe Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe Eğitimde Büyük Seferberliğe Hazırlanıyor

Sancaktepe Eğitimde Büyük Seferberliğe Hazırlanıyor

Sancaktepe Belediyesi, Sancaktepe İlçesindeki Okul Müdürleri ve okul aile birlikleri başkanları ile bir araya geldi.

19.04.2012 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'nin en nezih mekanlarının başında gelen Güveç Restaurant'ta verilen yemeğe Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan , Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanı Azmi Ekinci, Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Sancaktepe İlçe Emniyet Müdürü Fahrettin Boylu, Sancaktepe İlçe Tarım Müdürü Ahmet Ülker, Sancaktepe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Raşit Yıldız, Sancaktepe Mal Müdürü Ahmet Hüseyin Karagöz ,Sancaktepe İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl , Belediye Başkan Yardımcısı Muhammed Ali Cankatar , Başkan Yardımcısı Hasan Kamal, Milli Eğitim Şube Müdürleri Kadir Arık,Hüseyin Kabakçı, Yıldırım Demirci, Okul Müdürleri ve Okul Aile Birliği Başkanları katıldı.

Yemekte, Sancaktepe'nin ilçe olduğundan bugüne yapılan çalışmaların tanıtım filmi gösterildi. Ardından Sancaktepe Belediye Başkanı İsmal Erdem bir konuşma yaptı. Başkan Erdem konuşmasında Sancaktepe'de ki eğitim seviyesinin daha yukarılara çekilebilmesi için ele ele verilmesi gerektiğini söyledi.

"Sancaktepe'nin çocukları daha iyi eğitim almalı, hayata daha iyi ortamlarda hazırlanmalı "diyen Başkan Erdem "Belediye olarak 3 yıl içinde 10 Bilgi Evi açtık. 15 binden fazla çocuğumuz buralardan yaralanıyor. Bir tane çocuğumuza üniversitenin kapısını açabilirsek, en büyük başarı bence bu olur" dedi. Başkan Erdem, yeni okul alanları oluşturmaya çalıştıklarını, oluşan parklar ve spor alanları yanı sıra bilgi evlerinden tüm Sancaktepenin çocuklarının faydalana bileceğini belirtti.

Başkan Erdem, belediye olarak eğitime,kültüre,sanata ve spora yaptığı yatırımlarla, gençlerin daha iyi ortamlarda yetişmelerini sağlamak ve onları hayata en iyi olanaklarla hazırlamak için seferber olduklarını söyledi. "Bunun için eğitim camiamızdan gelen her türlü istekleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Sizlerden gelen talepler bizim için önemlidir. Hep birlikte ele ele güzel Sancaktepe için yarınları oluşturalım" diye belirtti.

Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy " Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri hiç bir zaman yalnız bırakmadı. Eğitime bu kadar destek veren bir belediye başkanı ile çalışmamız da ayrıca bizim için bir şanstır."dedi.

Son olarak Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan bir konuşma yaptı. Sancaktepe ilçesinin şanslı ilçelerden biri olduğunu söyleyen Kaymakam Özcan "İlçemizde yaşayan çocuklarımızı güzel bir geleceğe hazırlamak onlara yapılan yatırımla mümkün olur. İlçedeki okullarımızın bir çok ihtiyacını karşılayan ve bu konuda yardımı hiç esirgemeyen bir eğitim sevdalısı olan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum."dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mukadder Gürsoy, Bilgi Yarışmasında İstanbul'da ilk üç okul arasında olan 60. Yıl Sarıgazi İlk öğretim Okulu'nu ve Bu Benim Eserim yarışmasında Türkiye genelinde 100 proje içinde olmayı başaran Sancaktepe Peyami Safa İlköğretim Okulu'nu örnek gösterdi. Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan ve Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem iki okulun müdürlerini tebrik etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sancaktepe Eğitimde Büyük Seferberliğe Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement