Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Ceylanpınar ilçesinde Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenlendi.

15.07.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar ilçesinde Kuran-ı Kerim'i güzel okuma yarışması düzenlendi.

Ceylanpınar Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen programda aralarında Suriyelilerin de bulunduğu 11 çocuk yarışmaya katıldı.

Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonunda, Nureddin Zeyn birinci, Ahmed Zercavi ikinci ve Abdulvahap Rehal üçündü oldu. Yarışmada dereceye girenler altınla ödüllendirildi.

Yarışmada birinci olan Nureddin Zeyn, çok zor şartlarda yarışmaya hazırlandığını belirterek "Kur'an okumayı seviyorum. Yarışmada birinci olduğum için de çok mutluyum. Kazandığım altını ailemin ihtiyaçları için kullanacağım. Böyle bir imkan tanıdıkları için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Ceylanpınar'da altyapı çalışmaları

Ceylanpınar Belediyesi, bazı Mahallerde altyapı çalışması başlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, yaptığı açıklamada Bahçelievler Mahallesinde iki sokakta alt yapı çalışmasının tamamlandığını söyledi.

İlçede ciddi bir alt yapı çalışması yapıldığını belirten Bayol, "Bahçelievler Mahallesinde ŞUSKİ ekipleri tarafından kanalizasyon çalışmalarına başlandı. Bu bölgede ciddi bir alt yapı sorunu vardı. Bu sorundan dolayı vatandaşlarımız yatırımlarını ve inşaatlarını bu bölgede yapamıyorlardı. Bugün ise başlatılan alt yapı çalışmalarıyla vatandaşlarımızın bu sıkıntısını ortadan kaldırıyoruz."dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement