Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı! - Son Dakika
Güncel

Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı!

İzmir'de meydana gelen kazada, şarampole yuvarlanarak yanan otomobilin içinde evli ve iki çocuk babasının yanmış cesedi bulundu. Kazadan yaralı kurtulan ve olay yerinden kaçtığı belirlenen arkadaşı ise gözaltına alındı.

19.11.2018 01:02  Güncelleme: 09:30

İzmir'in Tire ilçesinde sabaha karşı meydana gelen kazada, şarampole yuvarlanarak yanmaya başlayan otomobil ancak öğlen saatlerinde fark edildi. Otomobilin içinde evli ve iki çocuk babası çiftçi Ahmet Çakmak'a (52) ait olduğu öne sürülen tanınmayacak halde yanmış bir ceset bulundu. Kazadan yaralı kurtulan ve olay yerinden kaçtığı belirlenen arkadaşı ise gözaltına alındı.

EĞLENCE MEKANINDA EĞLENDİ

Geçen Cumartesi gecesi Ahmet Çakmak, beraberinde arkadaşı Ferhat Pınarbaşı ile Yeniçiftlik mahallesi yakınlarında bir eğlence mekanına giderek gece boyunca eğlendi.

SABAHA KARŞI YOLA ÇIKTI

Sabaha karşı eğlence mekanından çıkan ikili evlerine gitmek üzere otomobille yola çıktı. Pınarbaşı yönetimindeki otomobil Mahmutlar mahallesi yakınlarında yoldan çıktı

Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı!

OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI

Karşı şeride geçen otomobil, şarampole yuvarlanarak ters döndü. Pınarbaşı yanan otomobilden hafif yaralı olarak kurtulduktan sonra iddiaya göre evine gitti. Yol seviyesinin yaklaşık 1 metre altında otların arasında yanan otomobili ise fark eden olmadı.

Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı!

KAZA ŞOKU İLE ARKADAŞINI BIRAKIP EVE GİTTİ

Bugün öğlen saatlerinde jandarmaya giden Ferhat Pınarbaşı, iddiaya göre kaza yaptığını ve yanında bir arkadaşı daha bulunduğunu söyledi. Kendisinin kazanın şoku ile eve gittiğini ve arkadaşının akıbeti hakkında bilgisi olmadığını belirtti. İhbar üzerine bölgeye giden jandarma ekibi, otomobilde yaptığı incelemede tanınmayacak hale gelen yanmış bir erkek cesedi ile karşılaştı.

Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı!

GÖZALTINA ALINDI

Pınarbaşı, cesedin arkadaşı Ahmet Çakmak'a ait olduğunu söyledi. Pınarbaşı gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı!
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Arkadaşını Yanan Otomobilin İçinde Bırakıp Eve Kaçtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • remzi: böyle arkadaşlık olmazzz...kaçmayı düşünüyor ama? 16 0 Yanıtla
  • Aysun: Böyle arkadaş olmaz olsun 13 0 Yanıtla
  • FM: yeyıp ıcerken eglenırken arkadas...kazada belada düşman ... 12 0 Yanıtla
  • ADALET: 1- "Kötüyle gitme yola, başına getirir bela." Atasözü 2- "İçki kötülüklerin anasıdır." Hadis 12 0 Yanıtla
  • gayserili: arkadaş anlatmıştı.otobanda bi kazaya şahit olmuş.3 kişi ölmüş 1 tane de sağ kurtulan bir delikanlı varmış ailenin çocuğu.abi telefonum kayboldu diye telefon arıyormuş.yani kazanın şokuyla naptını bilememiş olabilir aynı örnek olaydaki gibi.durumu kesin bilemeyiz.ama dikkat etmek gerekiyor yolda allah affetsin alkollü yola çıkmak belli riskleri cahilce göze almak oluyor kısmen 11 0 Yanıtla
  • Baris cc: Sncak bu tur olaylar turkiye de olur insanligin bittigi yer ondan sonrada elhamdulillah derler 8 1 Yanıtla
  • Arkadas gegil: Bu isin icinde bir isler var cikar ortaya yakin zamanda 7 0 Yanıtla
  • AVM: Öyle demeyin şok anında insan ne yaptığını bilmiyor demekki bir defasında tesadüfen otobanda takla atan araca denk gelmiştim adam arabanın içinden çıktı otobanda yolun ortasında ters şeritte yürümeye başlamıştı. 3 0 Yanıtla

Advertisement