Sarıgöllü Öğrencilerden Örnek Proje - Son Dakika
Güncel

Sarıgöllü Öğrencilerden Örnek Proje

Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından "Öğrenciler Ailelerle Buluşuyor" Projesi hayata geçirildi.

09.05.2018 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından "Öğrenciler Ailelerle Buluşuyor" Projesi hayata geçirildi.

Proje kapsamında okulun Giyim Üretim Teknolojisi Bölümü ve Çocuk Gelişim Bölümü öğrencileri, çevrelerinden kullanılmayan kıyafetleri ve oyuncakları topladı.

Kıyafetleri temizleyip ütüleyen, oyuncakları da tamir eden öğrenciler, bir ayda topladıkları 80 koli eşyayı ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Sarıgöl Belediyesi Sosyal Yardımlaşma Merkezine teslim etti.

Kolilerin tesliminde konuşan Sarıgöl Milli Egemenlik Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Ayten Beycan, "Proje kapsamında tüm okul öğrencileri seferber oldu. Kısa sürede 80 koli giyim ve oyuncak toplandı. Öğrencilerimizin yardımlaşma duyguları gelişmesi yönünde yararlı oldu. Öğrencilerimi ve öğretmen arkadaşları çalışmalarından dolayı kutlarım. Dilerim, yardımlaşma duyguları öğrencilerde kalıcı olur." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sarıgöllü Öğrencilerden Örnek Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement