Şarkıcı Otilia Cumhuriyet Bayramına Özel 10.Yıl Marşını Seslendirdi - Son Dakika
Güncel

Şarkıcı Otilia Cumhuriyet Bayramına Özel 10.Yıl Marşını Seslendirdi

Yenilenen konseptiyle Ege Bölgesi'nin en büyük Alışveriş Merkezi olan İzmir Optimum, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşkuyla kutladı.

30.10.2017 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Optimum'da 29 Ekim Pazar günü gerçekleşen Sonbahar – Kış defilesinde ünlü mankenler Özge Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer podyumda fırtınalar estirirken, defile sonrası verdiği konserde ünlü Romen şarkıcı Otilia, Cumhuriyet Bayramına özel 10.Yıl Marşını İzmirlilerle birlikte seslendirdi.

İzmir Optimum'un geleneksel Sonbahar-Kış kreasyonları defilesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda ünlü mankenlerin katılımıyla gerçekleşti. Podyumların beğeni toplayan yıldızları Özle Ulusoy, Merve Büyüksaraç ve Şebnem Schaefer Optimum AVM'deki seçkin markaların Sonbahar – Kış koleksiyonlarını görücüye çıkarırken, defile sonrası Otilia kez Optimum'da seslendirdiği yeni şarkısı "Prisionera" ve muhteşem dans şovuyla nefesleri kesti.

OTİLİA'DAN HAYRANLARINA SEVGİ GÖSTERİSİ

2014 yılında yayınlanan ve dünya listelerinde hit olan 'Bilionera' şarkısı ile performansına başlayan Otilia, binlerce hayranının Optimum'u doldurduğu günde, sevenlerini tek tek selamlayarak sevgi gösterisinde bulundu. Sinan Akçıl ile birlikte seslendirdiği şarkısı "Aşkla"yı İzmirli hayranları için söyleyen şarkıcı, mini konser sonrası Türk Bayraklı kostümü ile 10. Yıl Marşını İzmirli sevenleriyle hep birlikte seslendirerek İzmirli hayranlarından büyük alkış topladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şarkıcı Otilia Cumhuriyet Bayramına Özel 10.Yıl Marşını Seslendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement