Savaşçı 71. Son Bölüm İzle: Mehmetçiğin İntikamı Alındı! - Son Dakika
Magazin

Savaşçı 71. Son Bölüm İzle: Mehmetçiğin İntikamı Alındı!

Savaşçı 71. Son Bölüm İzle: Mehmetçiğin İntikamı Alındı!

Savaşçı 71. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Pazar akşamı heyecanla izlenen son bölüm sonrasında Savaçı 72. yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Kılıç Timi, Melik ve Elsa'nın ekibini bombardımana tutmuş ve hepsini yok etti. Fakat Melik'in son hamlesi, Kutalmış Paşa ve karargah intihar bombacısı tehlikesi altındadır. İşte Savaşçı 71. son bölümü

22.04.2019 08:59

Savaşçı 71. son bölümü dün akşam Fox TV'de soluk soluğa izlendi. Nefesleri kesen son bölümünün final sahnesi, Savaşçı 72. yeni bölüm fragmanı çıktı mı sorgulatmaya neden oldu. Savaşçı 71. son bölümde Melik ve Elsa, Kılıç Timi'ni kuşatmış, Albay Kopuz ise yardım için yola çıkmıştı. Kılıç Timi Mehmetçik için sonuna kadar mücadele ederken gelen destek ile Melik ve Elsa ile adamları ağır bombardımana tutulur. Yaralanan Melik'in son hamlesi ise finale damgasını vurdu. Savaşçı son bölümü haberimizden izleyebilirsiniz.

SAVAŞÇI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Savaşçı son bölümde; Melik ve adamlarının Türk Üssü'ne saldırısı sürerken, Yüzbaşı Kağan yaptığı planla teröristlerin ateş çemberini kırmaya çalışır. Ancak nikah masasından kalkıp arkadaşlarına destek için çatışmanın ortasına dalan bir Mehmetçik'in vurulması gerilimin yükselmesine sebep olur. Astsubay Bayram askeri yaşatmak için elinden geleni yaparken, Kılıç Timi teröristlere geçit vermeyecektir.

Savaşçı son bölümde diğer yandan Kopuz Albay'ın kardeşi Murat, suikast girişimiyle karşı karşıya kalır. Murat uğradığı saldırıdan son anda Seyfi sayesinde kurtuldu. Fakat ikisini daha büyük sorun bekler. Dışarı bekleyenler Seyfi ile Murat'ın olduğu eve ateş yağmuruna tutarlar. Onların yardımına ise Batur Üsteğmen gelir ve tehlikeyi bertaraf ederler.

Albay Kopuz, Turan Timi'yle birlikte Kılıç Timi'ne destek için yoldadır. Türk Üssü'ndeki çatışma büyük şiddetiyle sürerken, Albay Kopuz beklenmedik hamlesini yapar ve bu saldırının bedelini teröristlere misliyle ödeteceğini açıkca gösterir. Elsa ve Melik'in olduğu yer, savaş uçaklarını ağır bombardımanına tutulur. Yaralı olarak kurtulan Elsa ile Melik'in son hamlesi ise izleyenleri şok eder.

Komutanın emriyla karargahtan ayrılan Çiğdem Teğmen'in dikkatini yol kenarında duran bir araba çeker. İstihbarattan gelen bilgiler ile bu arabanın tarif edilen bomba yüklü araç olduğunu tespit eder. Çiğdem hem arabayı durdurmak hem de askerleri uyarmak için zamanla yarışmaktadır. Peki bomba yüklü araç durdurulabilecek mi? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SAVAŞÇI 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Savaşçı son bölümü izleyicileri yine ekran başına kilitledi. Pazar günü Fox TV'de yayınlanan Savaşçı son bölümde Kılıç Timi, başarılarına bir yenisini ekledi. Elsa ile Melik'e büyük darbe vuran Tim'i ise yeni bir tehlike beklemektedir. Teğmen Üsteğmen, Kutalmış Paşa ve karargah, bomba yüklü araç tehlikesi altındadır. Peki yeni bölümde neler olacak? Henüz yayınlanmayan fragmanı haberimizden takip edebilirsiniz.

Son Dakika Magazin Savaşçı 71. Son Bölüm İzle: Mehmetçiğin İntikamı Alındı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement