SEDAŞ'tan Örnek İftar Yemeği - Son Dakika
Güncel

SEDAŞ'tan Örnek İftar Yemeği

SEDAŞ\'tan Örnek İftar Yemeği

SEDAŞ iftar yemeğine, Vali Mustafa Büyük, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, il bürokratları, STK temsilcileri, TES-İŞ ve TEİAŞ yöneticileri, 450 köy ve mahalle muhtarı katıldı.

25.07.2013 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'in davetiyle, Sakarya İli Köy ve Mahalle Muhtarları, İl Protokolu ve tüm resmi kurumların yöneticileriyle, SEDAŞ, Akkök, Akenerji, CEZ Group ve SEPAŞ yönetim kurulu üyeleri Reisoğlu Tesislerinde örnek bir iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldiler.

SEDAŞ iftar yemeğine, Vali Mustafa Büyük, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri, il bürokratları, STK temsilcileri, TES-İŞ ve TEİAŞ yöneticileri, 450 köy ve mahalle muhtarı katıldı. Ev sahipliğini SEDAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Güven'in yaptığı iftar yemeği organizasyonunda, Sakarya Valisi Mustafa Büyük iftar yemeği öncesinde Bekir Sami Güven ve Dağıtım Direktörü Yunus Bekircan ile birlikte tek tek muhtarların masalarında kendileriyle görüştü ve muhtarlarla iftar öncesinde sohbet etti.

İftar yemeği sırasında misafirlere hoş geldiniz diyen Bekir Sami Güven, SEDAŞ'ın her geçen gün yatırımlarını arttırdığını, SEDAŞ'ın bu yıl içinde muhtarlarla Sakarya İli genelinde 14 ilçede ayrı ayrı yaptığı toplantılarda 600 muhtarla bir araya geldiğini ve SEDAŞ'ın yerelde, yerel yönetim birimleri ve muhtarlarla işbirliği içinde sorunları aşmak, elektrik dağıtım hizmetlerinde en iyi hizmetin verilebilmesini sağlamak amacıyla büyük bir performans gösterdiğini belirtti. Güven, iftar yemeğine katılan tüm yöneticilere ayrı ayrı teşekkür ettiğini belirterek, 'iftar yemeğinde sizleri aramızda görmekten mutluluk ve onur duyduk.' dedi. İftar yemeği yapılan toplu dua ile devam etti. Muhtarlar Derneği Başkanı, Erdal Erdem de organizasyonun, kurumlar arası diyaloğu güçlendirecek bir zemin oluşturduğunu, iftar yemeğinin bu anlamda anlamlı ve en güzel şekilde gerçekleştiğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel SEDAŞ'tan Örnek İftar Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement