Şehidin Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Şehidin Baba Ocağına Ateş Düştü

Şehidin Baba Ocağına Ateş Düştü

Van'da pusuya düşürülerek ağır yaralanan ve önceki gece şehit olan Jandarma Er Ümit Akbaş'ın baba ocağına ateş düştü.

23.07.2012 17:18  Güncelleme: 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da teröristler tarafından pusuya düşürülerek ağır yaralanan ve önceki gece şehit olan Jandarma Er Ümit Akbaş'ın Fatih'teki baba ocağına ateş düştü. Şehit Akbaş'ın evinin bulunduğu sokak Türk bayraklarıyla donatılırken, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de acılı aileye destek verdi.

Van'ın Gürpınar ilçesi Elaçmaz köyünde PKK'lı teröristler tarafından pusuya düşürülerek ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Van Yüzüncü Yıl Tıp Fakültesi Hastanesi'nde önceki gece şehit olan 23 yaşındaki Jandarma Er Ümit Akbaş'ın Fatih Neslişah Mahallesi Türkmen Sokak'taki evine ateş düştü. Askerliğinin bitmesine 34 gün kala şehit düşen Akbaş'ın evi ve evin bulunduğu sokak arkadaşları tarafından Türk bayraklarıyla donatıldı.

Acılı aileye taziye ziyaretinde bulunan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Büyük bir acı, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Genç bir insanın askerliğine bir ay kala şehit olması hem ailesini hem de bizi derinden üzdü. Allah kalanlara sabır versin. Allah bir daha böyle bir acı göstermesin. Hiçbir anneye, hiçbir babaya, hiçbirimize böyle bir acı göstermesin, başımız sağ olsun" dedi.

Şehidin annesi Saliha ve babası Murat Akbaş'ın ise çocuklarının cenazesini almak üzere Van'a gittiği öğrenildi. Şehit Akbaş, yarın Ataköy 5. Kısım Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Öte yandan Akbaş'ın şehit olmadan iki gün önce bir sosyal paylaşım sitesinde "Şafak olmuş 34, adım adım geliyorum, ayık olsun herkes" şeklinde yazı paylaştığı görüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehidin Baba Ocağına Ateş Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement