Şehit Polisin İnşaat Halindeki Evi Yardımlarla Tamamlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polisin İnşaat Halindeki Evi Yardımlarla Tamamlandı

Şehit Polisin İnşaat Halindeki Evi Yardımlarla Tamamlandı

Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, Muğla'nın Fethiye ilçesinde 15 yıldır inşaat halinde duran evi, yapılan yardımlarla tamamlandı.

04.02.2016 14:48  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da şehit düşen polis memuru Özgür Gümüş'ün, Muğla'nın Fethiye ilçesinde 15 yıldır inşaat halinde duran evi, yapılan yardımlarla tamamlandı.

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde 12 Ekim 2015'te zırhlı araçtaki silahın kazara ateş alması sonucu şehit düşen Gümüş'ün, Çamköy Mahallesi'nde 15 yıl önce yaptırmaya başladığı evin tamamlanması için mesai arkadaşları tarafından kampanya başlatıldı.

AÇILAN BANKA HESABINDA PARA TOPLANDI

Açılan banka hesabında, hayırseverlerin de katkılarıyla para toplandı.

YARIM KALAN EVİ TAMAMLANDI, EŞİ VE ÇOCUKLARI YUVAYA KAVUŞTU


Fethiye Kaymakamlığının da desteklediği kampanyada toplanan parayla, Gümüş'ün yarım kalan evi tamamlandı. Şehidin eşi Nalan, 8 yaşındaki kızı Ayşe ve 3 yaşındaki oğlu Yusuf Gümüş, eve taşındı.

ŞEHİDİN EŞYALARI İÇİN ODA

Evde, şehit Gümüş'ün eşyalarının bulunduğu bir de oda hazırlandı. Gümüş'ün fotoğrafları, üniformaları ve kişisel eşyalarının yer aldığı odanın tavanı, Türk bayrağıyla kaplandı.


Şehidin babası İsmail Gümüş, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlunun 2001'de evi yapmaya başladığını, polis olunca da inşaatın yarım kaldığını anlattı.

"EV, OĞLUMUN ÇOCUKLARINA NASİP OLDU"

Oğlunun hayalinin bu evde oturmak olduğunu belirten Gümüş, "Ev, oğlumun çocuklarına nasip oldu. Yarım kalan inşaat tamamlandığı için mutlu olduk. Kaymakamlığımızın yanı sıra açılan hesap yardımıyla polis arkadaşlarından destek geldi. İlçedeki esnafımız da duyarlılık gösterdi ve evi çok şükür tamamladık" dedi.

Gümüş, eve halen elektriğin bağlanmadığını, onun da en kısa sürede yapılmasını beklediklerini dile getirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehit Polisin İnşaat Halindeki Evi Yardımlarla Tamamlandı - Son Dakika


Advertisement