Şehitkamil'den 90. Yıla Özel Yüzme Yarışları - Son Dakika
Yerel

Şehitkamil'den 90. Yıla Özel Yüzme Yarışları

Şehitkamil\'den 90. Yıla Özel Yüzme Yarışları

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 90.yılına özel düzenlediği yüzme yarışları açılış töreni yapıldı.

02.11.2013 17:23

Şehitkamil Belediyesi tarafından Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılına özel düzenlediği yüzme yarışları açılış töreni yapıldı. Birçok kulüp sporcusunun katıldığı yarışlarda yüzücüler madalya için birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen açılışta minik öğrencilerin Türk bayraklarıyla davetlileri selamlaması törene renk kattı. Ellerindeki Türk bayraklarını dalgalandırarak havuzun kenarında çember oluşturan miniklerin selamlamada bulunması renkli görüntülere sahne oldu. 2 gün sürecek olan yarışlarda toplamda 502 kulüp sporcusu mücadele edecek.

MÜCADELE EDECEK TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM

Cumhuriyetin 90. yılına özel olarak hazırlanan yüzme yarışları açılışına katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Geçtiğimiz yıl tek yüzme branşında yaptığımız Cumhuriyet Kupası yarışlarını bu yıl 3 farklı branşta yapıyoruz. Yüzme, Sualtı ve Su Topu Yüzme Federasyonları ile birlikte düzenlediğimiz bu turnuvada toplam da 502 sporcumuz birbirleriyle yarışacak. Bu turnuvanın güzel yanlarından biri de birçok kulüp takımının sporcuları ile birlikte burada boy gösterecek olması. Cumhuriyetimizin 90. yılına yakışır biçimde birçok alanda olduğu gibi yüzme alanında da güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz. Ben emeği geçen herkese aynı zamanda da çocuklarını buraya gelerek destekleyen tüm velilerimize çok teşekkür ediyorum. Nice 90 seneleri bu coşkuyla kutlamak nasip olur" dedi.

200 METRE YÜZÜCÜLERİ ÖDÜLLERİNİ BAŞKAN FADILOĞLU'NUN ELİNDEN ALDI

Turnuvanın start almasından sonra 200 metrede yarışan sporcular ödüllerini Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun elinden aldı. Dereceye giren sporcular ödül aldıktan sonra Kaymakam Aydın ve Başkan Fadıloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehitkamil'den 90. Yıla Özel Yüzme Yarışları - Son Dakika


Advertisement