Sema ile Artık Çok Daha Huzurluyuz! - Son Dakika
Magazin

Sema ile Artık Çok Daha Huzurluyuz!

Sema ile Artık Çok Daha Huzurluyuz!

10 yıllık eşi Sema Şimşek'le evliliklerine nokta koyan Burak Hakkı, biten ilişkisini bu sözlerle yorumladı.

18.03.2012 06:03  Güncelleme: 08:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ay, manken eşi Sema Şimşek'ten tek celsede boşanan Burak Hakkı, yaşadıklarını ilk kez GÜNAYDIN'A anlattı. TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Mavi Kelebekler' dizisinde bir komutanı canlandırmaya hazırlanan Hakkı, "Boşandığınız için pişman mısınız?' sorusuna ise 'Hayır' yanıtını verdi. İşte anlattıkları...

O ÇOK İYİ BİR ANNE

Önce boşanma sürecinizden başlayalım... Sema Şimşek ile ayrıldıktan sonra oğlunuz Rüzgar'a yeterince vakit ayırabiliyor musunuz?

Oğlum, hafta sonları bana geliyor. Onun geldiği günler kimseye randevu vermiyorum, tüm zamanımı ona ayırıyorum.

Boşanma sürecini Rüzgar'a nasıl anlattınız?

Rüzgar, akıllı bir çocuk ve her şeyin farkında... Sema ile ayrılma safhasında pedagoglara gittik. Ona ne söylememiz gerektiğini düşündük. Çünkü yanlış anlayıp değişik şeyler düşünebiliyor. Şimdi "Annenin ve babanın evi başka... Yani senin iki evin var" diyoruz. Çocuklar kaç yaşında olursa olsun, anne-babalarının birlikte olmasını ister. Ne yazık ki, biz de böyle bir şey yaşadık ve şimdi buna alışıyor.

Boşanmanın ardından yaşadığınız gerginlikler geride kaldı mı?

Biz şu an, son üç yılımızda olduğumuzdan çok daha mutlu ve huzurluyuz. Ayrıldıktan sonra aramızdaki gerginlik geçti. Artık çok daha sık konuşuyoruz. Sema, çok iyi bir anne... Oğluma iyi bakıyor. Gözüm hiç arkada kalmıyor.

Hiç pişmanlık yaşadınız mı?

Pişmanlık yaşamadım ama oğlum, iki gün bende kaldıktan sonra geri bırakırken gerçekten çok kötü oldum. Çocuğu bırakıp gitmek çok zor geldi.

İKİNCİ KEZ ASLA EVLENMEM

Dava sırasında MSN aracılığıyla başka bir kadınla konuştuğunuz ve eşinizi aldattığınız iddia edildi. Siz de bunların yalan olduğunu söylediniz. Haklı olduğunuz anlaşıldı mı?

Tabii ki... Facebook'ta sadece hayranlarım için açılan bir hesabım var. Onun dışında 20-25 tane sahte Burak Hakkı görüyorum. Mail'imde, adıma açılan bütün sahte hesapların numaraları vardı. Allahtan bunları saklamışım. Benim şikayetlerim üzerine kapananlar oldu. O, MSN'in sahibi ben değildim. Bu da anlaşıldı.

Boşanma süreciniz çok konuşuldu. Peki siz, bu süreçte neler yaşadınız?

Çok üzüldüm. Çünkü konuşulanlar gerçek dışıydı. Hep, "Birisi Sema'yı doldurmuş" diyordum. Biz dava tarihini öne çektik, aramızda uzlaştık ve boşandık. 10 dakikada evliliğimiz sona erdi.

Yaşadıklarınız evliliğe bakış açınızı değiştirdi mi?

Çok değiştirdi. Önceden de evlilik kurumuna inanmıyordum ama Sema mükemmel bir insan olduğu için evlendim. Benim evlilik kavramımda Sema vardı. Ama evlilik kurumu, gerçekten farklı bir şeymiş. Ayrılırken farklı pazarlıklar olurmuş. Bizim problemimiz, hep inat yüzündendi. Sema çok inatçıdır.

Bir kez daha evlenmeyi düşünüyor musunuz?

Asla... Evli olan arkadaşlarımıza saygı gösteriyorum ama gerçekten zor.

HAYALİM KOMUTAN ROLÜ OYNAMAKTI

'Mavi Kelebekler' dizisine nasıl dahil oldunuz; dizideki rolünüzü anlatır mısınız?

Ben dizide 'Mirza Turkoviç' adlı bir komutanı oynayacağım. Daha önce 'Sakarya Fırat' dizisinden 'Komutan' rolünü oynamam için teklif gelmişti ama Rüzgar, yeni yeni konuşmaya başladığı için kabul edememiştim. Oysa ki; komutan rolü hayalimdi. Bu rol gelince hoşuma gitti. Genelde devam eden projelerde yer almam, ama bu proje beni etkiledi.

Başlamış bir projeye sonradan dahil olmanın dezavantajları var mı?

Tabii, olabiliyor. Bir projeye yeni başlarken her anı setle yaşıyorsunuz. Ama devam eden projelerde sete alışma sürecine ihtiyaç duyuyorsunuz. Ama bu projede zorluk çekmeyeceğimi düşünüyorum.

ŞANSSIZLIK YAŞADIM

Yurt dışında bir projede de yer almayı istiyor musunuz?

Düşünüyorum aslında. Geçen yıl bir Arap yatırımcı, bana dört proje gösterdi. Amerikan- Arap ortaklığıyla bir proje yapacaklardı ama gerçekleşmedi. Yönetmen Theo Angelopoulos ile çalışacaktık. Yunanistan'da çekime başladılar. Sıra Türkiye'de çekilecek sahnelere geldiğinde, adama motosiklet çarptı ve öldü. Böyle şanssızlıklar yaşadım.

'Kısır Döngü' (Cercle Vicieux) adlı filmde de oynayacağınız yazılmıştı...

O proje, daha gerçekleşmedi ama gerçekleşecek. Hala filmde başrol oynayacak kadını arıyorlar. Bulduklarında çekimler başlayacak.

İKİMİZ DE ÇOK ZOR GÜNLER GEÇİRDİK

Uzun yıllardır birliktesiniz. Ayrı olma fikri zor gelmedi mi?

Sema ile hayatımızın yarısını birlikte geçirdik. Bu durum ikimiz açısından da zordu. O da eminim zor zamanlar geçirdi.

10 yılın böyle biteceğini tahmin eder miydiniz?

Hiç etmezdim. Ama daha kötü de bitebilirdi, Allah'tan bitmedi. Sema ile konuştuk. Ben aramızdaki çekişme devam ederse, problemler yaşayacağımızı söyledim. Sonunda anlaştık.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Sema ile Artık Çok Daha Huzurluyuz! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement