Sendikacılardan Disk Malkara Temsilciliğine Ziyaret - Son Dakika
Ekonomi

Sendikacılardan Disk Malkara Temsilciliğine Ziyaret

Sendikacılardan Disk Malkara Temsilciliğine Ziyaret

DİSK Süleymanpaşa İlçe Temsilcileri, Malkara’da DİSK İlçe Temsilcisi Yusuf Ceylan ve ekibine nezaket ziyaretinde bulundu.

18.02.2016 18:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DİSK Süleymanpaşa İlçe Temsilcileri, Malkara'da DİSK İlçe Temsilcisi Yusuf Ceylan ve ekibine nezaket ziyaretinde bulundu.

İlçe Temsilciliği Odasına yapılan ziyarette, DİSK Süleymanpaşa İlçe Başkanı Osman Akyüz, Süleymanpaşa İş Yeri Temsilcileri Ahmet Dumlu ile Mehmet Çetin, DİSK Malkara İlçe Temsilcisi Yusuf Ceylan, İlçe Temsilci Yardımcısı Erol Elgün ve Yönetim Kurulu Üyesi Fehim Al yer aldı.

Ziyarete ilişkin konuşan Süleymanpaşa İlçe Temsilcisi Osman Akyüz, "Bizler Tekirdağ Merkez Süleymanpaşa ilçesi iş yeri temsilcileri olarak, sadece Tekirdağ'da değil, Trakya'nın diğer ilçelerindeki temsilci arkadaşlarımızla da iç içe olmayı hedefliyoruz. Ziyaretlerimize Malkara'dan start verdik, TESKİ ve sonrasında Hayrabolu'ya geçeceğiz. Oradan da Lüleburgaz'a gideceğiz. Tekirdağ'da 11 ilçe belediyesindeki işçi temsilcisi, işçi sıkıntılarını bilsin, sorunlar çalışarak, konuşarak ve anlaşarak çözülür. Bu yüzden yapılan ziyaretleri çok önemsiyoruz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DİSK Malkara İlçe Temsilcisi Yusuf Ceylan, "Arkadaşlarımızın bize yaptığı ziyaretten dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Biz de aynı şekilde çevre ilçelerdeki arkadaşlarımıza ziyaretler düzenleyeceğiz" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Sendikacılardan Disk Malkara Temsilciliğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement