Sendikalardan Şehitler İçin Saygı Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Sendikalardan Şehitler İçin Saygı Yürüyüşü

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: Güven USTA - İSTANBUL DHATürkiye Kamu-Sen ve DİSK üyeleri ayrı ayrı Şehitler Tepesine gelerek, terör saldırısını protesto edip, şehitleri andı.

13.12.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Özgür ALTUNCU/ Kamera: Güven USTA - İSTANBUL DHA

Türkiye Kamu-Sen ve DİSK üyeleri ayrı ayrı Şehitler Tepesine gelerek, terör saldırısını protesto edip, şehitleri andı. Öğle saatlerinde kalabalık bir grupla Dolmabahçe'den Şehitler Tepesine yürüyerek gelen Türkiye Kamu-Sen İstanbul Şubeleri'ne bağlı memurlar, kuran-ı kerim okuyup, saygı duruşundu bulundu. Türkiye Kamu-Sen adına yapılan açıklamada, " Millet olarak tek vücut, tek nefes ve tek yumruk olarak buradayız"denildi.

DİSK'TEN ŞEHİTLER İÇİN ANMA

Ardından DİSK üyesi kalabalık bir grup da Gümüşsuyu'ndan yürüyerek Şehitler Tepesine geldi. "Bu topraklar kan ve gözyaşına doydu" yazılı siyah bir pankart taşıyan DİSK üyelerine Eski Başkan Rıdvan Budak da eşlik etti. DİSK üyeleri şehitler adına olay yerine 44 karanfil bıraktı. DİSK adına Genel Sekreter Arzu Çerkezoğlu bir açıklama yaptı .Saldırıyı şiddetle kınadıklarını ve lanetlediklerini belirten Çerkezoğlu Yaşar Kemal'in bir sözünü hatırlatarak, " Ölüm bile yoruldu bu ülkede. Bu tabloyu haketmiyoruz. Bu ülkenin demokrasiye, dayanışmaya, barışa kardeşliğe ihtiyacı var" dedi.

EKONOMİ GAZETECİLERİ DE ÇİÇEK BIRAKTI

Bu arada Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan'ın da eşlik ettiği bir grup ekonomi muhabiri de olay yerine gelip çiçek bıraktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sendikalardan Şehitler İçin Saygı Yürüyüşü - Son Dakika


Advertisement