Serdarlı Kadınlardan Başkan Doğan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Serdarlı Kadınlardan Başkan Doğan'a Teşekkür

Serdarlı Kadınlardan Başkan Doğan\'a Teşekkür

Nevzat Doğan'la toplantı yapan Serdar Mahallesi'nde ikamet eden kadınlar, Doğan'a özellikle İZMEK kurslarından övgüyle söz ederek, kadınlara sağlanan imkanlar için teşekkür etti.

30.12.2013 15:18  Güncelleme: 15:22

İzmit'in her mahallesini ziyaret eden ve düzenli olarak bölge sakinleriyle bir araya gelen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, geçtiğimiz gün Serdar Mahallesi Sefa Cami'nde düzenlenen programda kadınlarla sohbet etti. AK Parti Serdar Mahalle Temsilcisi Ahmet Esin tarafından organize edilen programa kadınların ilgisi yoğun oldu. Bölgeye yönelik taleplerini sıralayan kadınlar, aynı zamanda Başkan Doğan'ı kadınlar için yaptıkları çalışmalardan da övgüyle söz ederek destekleri için teşekkür ettiler.

TALEPLERİ DİNLEDİ

Programa aynı zamanda AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Serdar Mahallesi Kadın Kolları Temsilcisi Elif Abay, İzmit İlçe SKM Sorumlusu Hüseyin Polattimur, Yenidoğan Mahalle Temsilcisi Ergün Mencük ve çok sayıda bölge sakini katılım sağladı. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan burada yaptığı açıklamada, kadınlara Kadın Sosyal Yaşam Merkezi hakkında ve girişimci kadınlara yönelik olarak sağladıkları kredilerle alakalı bilgi verdi. kadınlar özellikle İZMEK kurslarından çok memnun olduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Serdarlı Kadınlardan Başkan Doğan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement