Serdivan Ajans"In 7. Sayısı Okuyucusuyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Serdivan Ajans"In 7. Sayısı Okuyucusuyla Buluştu

Serdivan Ajans"In 7. Sayısı Okuyucusuyla Buluştu

Aylık şehir kültürü gazetesi Serdivan Ajans’ın 7. sayısı okuyucusuyla buluştu.

15.12.2015 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aylık şehir kültürü gazetesi Serdivan Ajans'ın 7. sayısı okuyucusuyla buluştu. Her ayın ilk haftası Serdivan Belediyesi'nden ve Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nden ücretsiz olarak temin edebileceğiniz gazetenin bu ayki sayısı da diğer sayıları gibi yine dopdolu.

Manşetine "Kültürel İktidar"'ı taşıyan Serdivan Ajans, konuyu Yeni Şafak Gazetesi yazarlarından İsmail Kılıçarslan ve İtibar Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan ile birlikte tüm yönleriyle ele alıyor. Şehir kültürü adına Sakarya'ya ayrı bir soluk getiren Serdivan Ajans, kültür sanat haberlerinden, yemek bölümüne, spordan, portre köşesine, köy tanıtımlarından, yorum sayfasına ve sosyal medya bölümüne kadar birbirinden farklı konuyu keyifle okunan ve takip edilen üslubuyla okurlarının beğenisine sunuyor.

Gazetenin bu ayki eki ise önemli bir izleyici kitlesine sahip belgeselciler için. Birbirinden güzel 11 farklı belgeselin tanıtıldığı "Belgesel Özel Eki" Serdivan Ajans'ın sayfalarında meraklılarını bekliyor. Her ay portre köşesinde bir ünlüyü konuk eden Ajans, bu sayısında da Sakarya'nın yetiştirdiği, yazısı kadar sesi ile de ün yapmış bir ismi, Taraklı eşrafından hattat Saim Özel'i misafir ediyor.

Bayanların olduğu kadar yemek konusuna ayrı bir önem veren erkeklerin de ilgi ile takip ettiği Yemek Kültürü köşesinin bu ayki konuğu ise her derde deva Ceviz. Sağladığı faydaların yanı sıra Serdivan için ayrı bir öneme haiz ve bölge halkının geçim kaynakları arasında yer alan cevizi Serdivan Ajans sizlerin beğenisine sunuyor.

Köy tanıtımında bu ayki rotasını Meşeli Köyü'ne çeviren ajansın spor sayfalarını ise down sendromlu milli yüzücü Fatma Çağla Demir'in başarıları süslüyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Serdivan Ajans'In 7. Sayısı Okuyucusuyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement