Şeref Özata'ya "EN İyiler" Ödülü Verildi - Son Dakika
Güncel

Şeref Özata'ya "EN İyiler" Ödülü Verildi

Meslek YÜKSEK OKULLARI Derneği Mezun ve Mensupları Derneği olarak bir ilk gerçekleştirildi.

01.12.2015 15:26

MEYODER, İstanbul Aydın Üniversitesi Florya yerleşkesinde düzenlenen ödül töreninde başarılı iş insanlarına ve çalışanlarına yılın "En İYİLER" ödüllerini verdi.

Türkiye genelinde 16.000 üyesi olan Meyoder'in Genel Kurulu öncesi yapılan "EN İYİLER" ödül törenine iletişim, sağlık, tekstil, eğitim, gıda alanlarında çalışan ve başarılı olan iş insanları katıldı. İşlerini en iyi şekilde yaparak, mesleğinin gelişmesine katkıda bulunan, örnek yatırımcı ve çalışanları MEYODER' "EN İYİLER ÖDÜL TÖRENİ'nde ödüllerini aldılar.

Ödül töreninde konuşan İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yadigâr İzmirli "Ülkemizin gelişmesine katkıda bulunan, İstihdam yaratarak insanlığı ve ekonomiye hizmet eden İşin de değer yaratan İş insanları ve çalışanlarının arasından seçilenlerin bu ödülü hak ettiğine inanıyoruz. Ülkemizin gelişime katkıda bulunan, toplumsal sorumluluk bilinci ile çalışan, işlerini en iyi şekilde yapan, başarılı iş insanlarına, gazetecilere, çalışanlara, meslek eğitimi geliştirmek bu alanda toplumsal bilinç oluşturmak amacıyla teşekkür ediyoruz. "dedi.

Ekovitrin Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ekopazar Genel Yayın Yönetmeni Şeref Özata ise törende yaptığı konuşmada, Ekovitrin'in gerek yazılı basında, gerekse görsel basında ekonomi yayıncılığında son dönemde önemli bir başarılar yakaladıklarını vurguladı. Ekovitrin'in bu yıl tüm dünyada on-line kanallar vasıtası ile satışa sunulması Türkiye'de bir ilkti. Yaptığımız çalışmaların başkaları tarafından taklit edilmesi güzel bir şey ancak. Bu sektörde maalesef taklitçiler emeğe saygı göstermiyor. Ancak bu bizi daha çok çalışmaya daha farklılıklar yapmaya zorluyor. Bu başarımızı gören ve bizleri Yılın En İyileri olarak Ödülü'ne layık görenlere teşekkür ediyorum. Ödülü tüm ekip çalışanlarımız adına alıyorum. Bu ödülünün bundan sonraki çalışmalarımızda itici bir güç oluşturacağını düşünüyorum ifadelerini kullandı.

İşte alanlarında başarılı olan ve "EN İYİLER" Ödülünü alanlar

* NEZİH BARUT-ABDİ İBRAHİM YÖNETİM KURULU BAŞKANI – İNSAN SAĞLIĞINA "EN İYİ" HİZMET ÖDÜLÜ

* ŞEREF ÖZATA – EKOVİTRİN EN İYİ EKONOMİ ve İŞ DERGİSİ- ÖDÜLÜ

* SERHAT ULUEREN -360 SPOR DİREKTÖRÜ –"EN İYİ "SPOR PROGRAMI ÖDÜLÜ

* ZELİHA SARAÇ -TV24- EN İYİ EKONOMİ PROGRAM ÖDÜLÜ

* İBRAHİM AYBAR -RENAULT GENEL MÜDÜRÜ –MESLEKİ EĞİTİME "EN İYİ"DESTEK ÖDÜLÜ

* MELİH ÇELET - DESA YÖNETİM KURULU BAŞKANI – 'EN İYİ MARKA ÖDÜLÜ"

* OKTAY DURAN- CEM OFSET YÖNETİM KURULU BŞK "MESLEKİ EĞİTİME"EN İYİ DESTEK ÖDÜLÜ

* SERKAN GÜR-İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜR YARDIMCISI MESLEKİ EĞİTİME"EN İYİ" HİZMET ÖDÜLÜ

* SAİT GÜRSOY-SABAH GAZETESİ YAZARI "EN İYİ EĞİTİM PROGRAMI ÖDÜLÜ

* YÜKSEL ŞENGÜL-SÖZCÜ GAZETESİ MAGAZİN MÜDÜRÜ "EN İYİ MAGAZİN HABERLERİ ÖDÜLÜ

* THY- "EN İYİ" ULAŞTIRMA ŞİRKETİ ÖDÜLÜ

* ALİ POLAT - İŞ ADAMI- ONUR ÖDÜLÜ

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şeref Özata'ya 'EN İyiler' Ödülü Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement