Seren Serengil: Sinan Akçıl ile Ne Söylediysek Arkasındayız - Son Dakika
Magazin

Seren Serengil: Sinan Akçıl ile Ne Söylediysek Arkasındayız

Seren Serengil: Sinan Akçıl ile Ne Söylediysek Arkasındayız

Sinan Akçıl, eski sevgilisi Ebru Şallı'ya olan borcunu ödemedi iddialarına iftira demişti. Seren Serengil ise yaptığımız her şeyin arkasındayız diyerek Akçıl'a cevap verdi.

11.03.2017 10:55  Güncelleme: 11:02

Star TV'nin 'Duymayan Kalmasın' programında çıkan habere göre Sinan Akçıl, eski sevgilisi Ebru Şallı'ya olan borcunu ödemedi haberleri çıkmıştı. Akçıl ise, bu iddialara iftira diyerek hukuki yola başvuracağını söylemişti. Programın sunucularından Seren Serengil, dünkü programda Akçıl'ın tepkisine çok sert çıktı. Instagram'dan da bu açıklamasını paylaştı.

"KİMSEYE NE İFTİRA ATTIK NE YALAN SÖYLEDİK"

Sinan Akçıl, kendisiyle ilgili iddialara 'iftira' deyince, programın sunucularından Seren Serengil sessiz kalamadı. 'Bu program basladi baslayalı kimin icin ne söylediysek arkasındayız. Kimseye iftira atmadık yalan soylemedik ve haksızlık etmedik. Sinan iftira attilar dedigimiz programimizi iyi seyretti mi bilmiyorum ama 14 Temmuz da Ebru'nun evindeyken ona Ebru'nun hesabından o mailleri ona atan bendim bana cevap veren de oydu. Dolayısıyla ben bütün iddialarimi belgeleyebilirim" dedi.

EBRU ŞALLI'NIN SİNAN AKÇIL'A BORÇ VERDİĞİNİ ANNESİ BABASI BİLMİYORMUŞ

Serengil açıklamalarına şöyle devam etti: Bunu Temmuz'dan beri bilmeme rağmen arkadaşımın sırrı olduğu için kimseye söylemedim. Ebru'nun ne annesi ne babası biliyordu. Bir tek ben biliyordum. Ama bu haber olarak birkaç kaynaktan kanala gelince yanlış bir şey yapılmasın diye araya girmek zorunda kaldım ve bildiklerimi paylastim inan buraya gelen haberler cok daha vahimdi ben doğruları söyledim.

İşte Seren Serengil'in o paylaşımı:

Son Dakika Magazin Seren Serengil: Sinan Akçıl ile Ne Söylediysek Arkasındayız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement