Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı

Bursa'da iki sevgili güpegündüz araç çalarken kameralara yakalandı.

24.08.2020 11:45  Güncelleme: 23:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 yaşındaki Muhammed Y. ve sevgilisi 27 yaşındaki H.K, gözüne kestirdikleri park halindeki aracı iterek çaldı.

Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı

SEVGİLİSİ İTTİ, O DÜZ KONTAK YAPTI

Olay, geçtiğimiz hafta Emek Akpınar Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 30 yaşındaki Muhammed Y. ve sevgilisi 27 yaşındaki H.K, gözüne kestirdikleri park halindeki aracın yanına yaklaştı. Bir anlık boşluktan yararlanan sevgililer, aracın camını kırarak içine girdi. Çalıştıramadıkları aracı H.K. itmeye başlarken, direksiyondaki Muhammed Y. ise düz kontak yapmaya devam etti. Araç kısa sürede çalışınca ikisi de binip gözden kayboldu. O anlar ise bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı

300'E YAKIN GÜVENLİK KAMERASI İNCELENDİ

Araç sahibi otomobilini yerinde göremeyince hemen durumu 155 polis imdat hattına bildirdi. Kısa sürede olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Araç sahibinin ifadesini alan ekipler, daha sonra çevrede güvenlik kamerası araştırması yaptı. Üç yüze yakın güvenlik kamerasını inceleyen ekipler, aracın Mudanya ilçesine gittiğini fark etti. Ekipler, çalışmalarını bu bölgede yoğunlaştırarak çevrede araştırma çalışması başlattı. Ekipler aracı yol kenarında ormanlık alanda terk edilmiş vaziyette buldu. Ekipler iki şüpheliyi Mudanya'da saklandıkları yerde yakalayarak gözaltına aldı.

Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı

İKİ ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyete getirilen Muhammed Y. ve sevgilisi H.K, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, araç sahibine geri teslim edildi.

Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilisinin ittiği arabayı düz kontak yaparak kaçırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • GAKGOŞ: POLİSE HELAL OLSUN YAPMIŞ YAPACAĞINI DÖKTÜRMÜŞ YİNE ELLERİNİZ DERT GÖRMESİN 300 KAMERA SEYREDİP BULMAK KOLAY MI TEKNOLOJİ AFETMİYOR 21 2 Yanıtla
  • DORA: BURSADA NELER OLUYOR İLK SAYFAYI KAPACAK HEY GİDİ YEŞİL BURSA... 14 1 Yanıtla
    Kimin eseri: Özal ve evren 1980 lerde Balkanlarda ne kadar çingene varsa ülke soktu vatandaşlık verdi. 2 0 eskiler: memleketin her yeri kendine has güzelliklerle doluydu, yöresel yemekleri ticari amaç güdülmeyen), manzaraları, yöresel şiveleri, tiplemeleri vs vs şimdi her şey para amaçlı rant amaçlı, yeşil deyince bile milletin aklına dolar geliyor. adana deyince eskiden kebabı şalgamı gelirdi akla, şimdi suç oranı, karadeniz deyince hamsisi yeşilliği mıhlaması kuymağı sivri zeka hazır cevap insanı gelirdi akla, şimdi mafyası suç örgütü geliyor... yazık be güzel ülkeme 0 0
  • Zzz: Çok güldüm Allah da sizi güldürsün 5 0 Yanıtla

Advertisement