Sevgiliye Hediye Boyner'den Alınır - Son Dakika
Güncel

Sevgiliye Hediye Boyner'den Alınır

Sevgiliye Hediye Boyner\'den Alınır

Hediyenin adresi Boyner Mağazaları, Sevgililer Günü için yüzlerce hediye alternatifini bir araya getiriyor.

11.02.2014 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hediyenin adresi Boyner Mağazaları, Sevgililer Günü için yüzlerce hediye alternatifini bir araya getiriyor. 14 Şubat romantizmini reyonlarına taşıyan Boyner Mağazaları'nda kozmetikten takılara, kravattan kol düğmelerine birçok seçenek, Boyner'e özel kampanyalarla satışa sunuluyor.

Yüzlerce markadan binlerce hediye alternatifi sunan Boyner Mağazaları, Sevgililer Günü hediyesinin en doğru adresi olmaya devam ediyor. Kadın ve erkekler için spor ayakkabılardan ev ürünlerine, takı aksesuarlarından kozmetiğe kadar birçok farklı hediye seçeneği bir arada bulunuyor.

Kozmetik reyonlarındaki makyaj setleri ve parfümler, her yıl olduğu gibi bu yıl da güzelliklerine düşkün kadınlar için ideal hediye seçeneği olmaya devam ediyor. TommyHilfiger, Diesel, Fossil gibi dünyaca ünlü markaların saat seçenekleri ve aralarında Ray-Ban, Gucci, Emporio Armani ve Pierre Cardin gibi güneş gözlüklerinin bulunduğu birçok seçenek Boyner Mağazaları'nda yer alıyor. Şık ve modern çizgilere sahip iç çamaşırları, Sevgililer Günü'nde en çok tercih edilen hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Boyner Mağazaları'nda Sevgililer Günü özel kampanyaları

Binlerce hediye alternatifinin yanı sıra ödeme koşulları ve kampanya seçenekleriyle de hediye alışverişinin en doğru adresi olmaya devam eden Boyner Mağazaları; 1-14 Şubat 2014 tarihleri arasında kozmetik reyonlarında ikinci parfüm alışverişine %50'ye varan indirim, saat reyonlarında %20, gözlük reyonlarında %25 indirim, Ariş'te ikinci ürüne %30 indirim fırsatının yanı sıra, 7-16 Şubat tarihleri arasında HSBC ile her 250 TL alışverişe 50 tl Hediye Çeki ve 9 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevgiliye Hediye Boyner'den Alınır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement