Seyhan Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika
Güncel

Seyhan Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi

Seyhan Belediyesi ile DİSK'e bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

03.05.2018 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seyhan Belediyesi ile DİSK'e bağlı Türkiye Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (GENEL-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, GENEL-İŞ'te örgütlü belediye işçilerine yönelik yürütülen görüşmeler sonucunda uzlaşmaya varılan 2 yıl süreli toplu iş sözleşmesi, belediye bahçesinde düzenlenen törenle taraflarca imza altına alındı.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, imza töreninde yaptığı konuşmada, ömrü boyunca emekten emekçiden yana olduğunu belirtti.

İmzalanan toplu iş sözleşmesiyle işçilerin 2 yılda alacakları zammın yüzde 65'i bulacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Sözleşme hayırlı olsun. Hakkaniyetli adaletli ve vicdanı rahat eden bir amir olmak durumundayım. Hem iyi ücret vereceğiz hem de ücreti zamanında vereceğiz. Ben maaş veremeyen bir belediye başkanı olamam. Herkes kendini o maaşa göre ayarlıyor. Sözleşmenin hayırlı olmasını diliyorum."

GENEL-İŞ Adana Şube Başkanı Hüseyin Yaşar Gündoğdu da imza altına aldıkları toplu iş sözleşmesinden dolayı memnun olduklarını söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seyhan Belediyesinde Toplu İş Sözleşmesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement