Şeytanın Oğlu Filmi - Son Dakika
Sinema

Şeytanın Oğlu Filmi

Şeytanın Oğlu Filmi

Şeytanın Oğlu filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Şeytanın Oğlu filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

01.11.2016 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kendisini bir anda dış dünyadan izole ederek eski dillerde konuşmaya başlayan 11 yaşındaki oğlu Cameron’ın bu belirtileri karşısında dehşete kapılan Lindsay, oğlunun içine şeytan girdiğini anlayınca Vatikan temsilcisinin yönlendirmesiyle Dr. Seth Ember’a ulaşır. Gizemli bir geçmişi olan doktor, tekerlekli sandalyeye mahkum, tanrıya inanmayan ve çok farklı yöntemlerle çalışan eski bir bilim adamıdır. Cameron’ın bilinçaltına girip en az şeytanınki kadar vahşi bir yöntemle onunla yüzleşecek ve Cameron’ı hayata döndürecektir. Eğer bu yöntem işe yaramazsa oğlunun ölecek olması ihtimali Lindsay’i dehşete düşürse de doktora güvenmekten başka çaresi yoktur.

Yönetmen: Brad Peyton

Senaryo: Ronnie Christensen

Oyuncular: Aaron Eckhart, Matt Nable, Mark Steger, Emjay Anthony, Catalina Sandino Moreno, Karolina Wydra , Carice van Houten, David Mazouz, Keir O'Donnell, Tomas Arana, Breanne Hill, Mark Henry, Petra Sprecher, Ashley Green Elizabeth, Vera Miao, Emily Jackson, John Pirruccello

Filmin Türü: Korku

Orijinal Adı: Incarnate

Yapımcı Firma: IM Global, Blumhouse Productions

Yapım Yılı: 2015

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 02.12.2016

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Şeytanın Oğlu Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement