Sheffield United, Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır'ı listesine aldı - Son Dakika
Spor

Sheffield United, Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır'ı listesine aldı

Önümüzdeki sezon iddialı bir kadro kurmak isteyen İngitere Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'in menajeri Chris Wilder, Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır'a kaleyi emanet etmeyi düşünüyor.

27.04.2020 19:04  Güncelleme: 19:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngitere Premier Lig ekiplerinden Sheffield United'ın menajeri Chris Wilder, Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır'ı transfer etmek istiyor.

İngiliz basının haberine göre Sheffield United, kaleci Dean Henderson'ın durumundaki belirsizlik nedeniyle Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır'ı listesine ekledi.

YÜKSEK BONSERVİS ŞARTI

Sheffield United'ın bir süredir Altay'ın gelişimini takip ettiği belirtilirken oyuncunun Fenerbahçe ile geçtiğimiz yaz imzaladığı 4 yıllık sözleşme nedeniyle transferin yüksek bir bonservis bedeliyle bitirilebileceği aktarıldı.

Sheffield United'da Dean Henderson'ın durumunun ve önümüzdeki sezonun transfer bütçesinin belirleyici olacağı aktarılırken transfer ihtimali de 9/10 şeklinde oranlandı.

(Fanatik)

Sheffield United, Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır\'ı listesine aldı

Son Dakika Spor Sheffield United, Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır'ı listesine aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Albayrak: Bu çöp kaleciyi kim ne yapacak, yalı çocuğu Ali,nin basına yazdırdığı yalan haber. 3 1 Yanıtla
  • Rezidans: Hemen gönder hemen hemen hemen 2 1 Yanıtla
  • corç: Trabzonspordaki uğurcan gerçekten yetenekli. Takımının lider konumda olmasını sağlayan iki kişiden biri. Ama bu fenerbahçenin kalecisinde ne var anlamadım. Sadece penaltılarda iyi. Onun dışında facia. 1 1 Yanıtla
  • Fatih: Sesli guldum ligin bir numarali kova kalecilerinden atin ama usturuplu atin ziyalar 2 0 Yanıtla
  • ee: adamlar buraya altay yazıyor bu asalaklar uğurcan diyor yani konu bu mu ? altay güzel kaleci kötü olsa fb nin as kalecisi olurmu sen daha futbol cahili kalmışsın önce onu geliştir altay 20 milyondan aşağıya gitmemeli 0 1 Yanıtla
  • Adanalı: Hazmedemeyen soda içsin! Toptan anlamayan çorçocuk dolmuş burası.. kumda oynayın hadi 0 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: ANKARAGÜCÜ MAÇI İLK GOL BUN HEDİYESİ OLDU VE TAKIM DÜŞÜŞE GEÇTİ YANİ GÖNDERİN BERK BUN DAN ÇOK DAHA İYİ..VE VOLKAN DA VAR OYNAR DAHA ..AMA TORPİLİ BULURSA...ERSUN NASIL VURDU GİTTİ...AYNI TRBZONA YAPTIGI GİB DİYE DÜŞÜNÜYORUM.. 1 0 Yanıtla

Advertisement