Sıcak havanın tadını çıkardılar - - Son Dakika
Güncel

Sıcak havanın tadını çıkardılar -

Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde kırlar rengarenk çiçeklerle kaplandı.

22.02.2014 18:49

Hava sıcaklığının 23 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde kırlar rengarenk çiçeklerle kaplandı.

Gökova Körfezi'nin ''cennet köşesi'' olarak tabir edilen ve her mevsim mavi ile yeşilin gözlemlenebildiği Akyaka'da, hafta sonunu değerlendirmek isteyen vatandaşlar yoğunluk oluşturdu.

Türkiye'nin birçok bölgesinde olumsuz hava koşulları etkili olurken, Akyaka'da sıcak havayı fırsat bilen bazı vatandaşlar denize girdi, bazıları ise sahilde yürüyüş yaptı. Akyakalılar sahildeki kafelerde oturup kitap okudu, çocuklar sahilde kumdan kaleler yaparak eğlendi.

Gökova Körfezi'ne dökülen Kadın Azmağı Deresi'ne düzenlenen tekne turlarına katılan vatandaşlar, tur boyunca su samurundan deniz kaplumbağasına kadar onlarca hayvan türünü yakından görme fırsatı buldu.

Ailesiyle Akyaka'ya balık tutmaya gelen Mustafa Çelikoğlu, Muğla'da son bir haftadır hava sıcaklığının 20 derecenin altına düşmediğini belirterek, "Havanın sıcak olmasını fırsat bilerek ailemle piknik yapmaya ve balık tutmaya geldim. Muğla'da yaşamak gerçekten çok güzel ve büyük bir şans. Burada hem tatil yapıyor hem de maviyle yeşilin cümbüşünü seyrediyoruz" dedi.

Mihriban Çelikoğlu ise Muğla'da her mevsimin doya doya yaşandığını dile getirdi.

Muğla'da ve Ula ilçesinde hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi üzerine badem ağaçları da çiçek açtı.

Sıcak havanın tadını çıkardılar -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sıcak havanın tadını çıkardılar - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement