Şiir Kulübü Öğrencileri Erdoğan'ı Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Şiir Kulübü Öğrencileri Erdoğan'ı Ağırladı

Şiir Kulübü Öğrencileri Erdoğan\'ı Ağırladı

Dicle Üniversitesi Şiir Kulübü, ünlü şairleri ağırlamaya devam ediyor. Söyleşi programları düzenleyen kulübe bu kez Diyarbakırlı şair konuk oldu.

21.12.2013 11:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Üniversitesi Şiir Kulübü, 2008 Yaşar Nabi Nayır şiir ödülünü kazanan Diyarbakırlı şair Veysi Erdoğan ile şiir tadında bir söyleşi düzenledi.

Dicle Üniversitesi kongre merkezinde gerçekleştirilen söyleşide Veysi Erdoğan'ın özgeçmişi hakkında bilgiler verilirken, Erdoğan'ın Dicle Üniversitesi mezunu olduğu ve Silvan ilçesinde Türkçe öğretmeni olarak görev yaptığı ifade edildi.

2008 Yaşar Nabi Nayır Şiir Ödülüne layık görülen "Şimdi Terk Edin Çadırımı" adlı kitabı hakkında bilgiler veren Erdoğan, ilk şiirini 17 ayda yazdığını belirterek, kitabında sadece bir aşk şiiri bulunduğunu söyledi. Erdoğan, kitabını bir plan dâhilinde yazdığını ve kitabın yedi bölümden oluştuğunu ifade ederek, "Beter" ve Eksik adlı şiirlerini seslendiren Erdoğan, şiir kulübü öğrencilerine şiir yazmanın inceliklerini anlattı. Söyleşinin sonunda Erdoğan, öğrencilerin sorularını cevaplandırdı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şiir Kulübü Öğrencileri Erdoğan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement