Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şubesi Açıldı - Son Dakika
Yerel

Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şubesi Açıldı

Yalova'da yaşayan Siirtliler tarafından Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın Yalova Şubesi'nin açılışı yapıldı.

10.05.2015 17:07

Yalova'da yaşayan Siirtliler tarafından Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın Yalova Şubesi'nin açılışı yapıldı.

Siirt Vakfı Yalova Şube açılış törenine Yalova Vali Yardımcısı Hasan Gürsoy, AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, AK Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, Saadet Partisi Milletvekili adayları Talip Bayburtlu ve Mehmet Mete, Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Zeki Akyüzlü ve Siirtliler katıldı.

Akyüzlü açılışta Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın ülke geneline yayıldığını söyledi.

Yalova'daki şubenin açılışından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Akyüzlü, Siirtlilerin her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olması temennisinde bulundu.

Siirt Vakfı Yalova Şube Başkanı Ergün Demirhan da gelenekleri ve görenekleri gelecek nesillere aktarmak ve birlik ve beraberliği sağlamak için şubeyi açtıklarını söyledi.

Yalova'da maddi ve manevi sıkıntısı olan hemşehrilerinin yanında olacaklarını belirten Demirhan, "Yaşlılarımızın yürüyen ayağı, gören gözü olmaya çalışacağız. Varsa yetimlerimizin başını öne eğdirmeyeceğiz, sosyal ve kültürel hayatta gençlerimizle olacağız, gençlerimize sahip çıkacağız ve onların okuması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Konuşmalardan sonra protokol üyeleri vakfın şubesinin açılışını gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Siirt Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şubesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement