Siirt'te Temizlenmeyen Karlara Tepki - Son Dakika
Güncel

Siirt'te Temizlenmeyen Karlara Tepki

Siirt\'te Temizlenmeyen Karlara Tepki

Siirt'te yağan aşırı kar sonrası, buzlanmaların olduğunu belirten vatandaşlar, Siirt belediyesinin kar temizleme de zayıf kaldığını iddia ettiler.

23.12.2013 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son yılların en sırt kışını yaşayan Siirt'te karların halen düzenli olarak temizlenmemesi vatandaşların tepkisine neden oluyor. Yaklaşık 2 gün ara il yağan aşırı kardan sonra hemen hemen tüm yolların buz tutuğunu iddia eden vatandaşlar bu konuda, Siirt belediyesinin zayıf kaldığını ve kaldırımlarda halen karların olduğunu açıkladılar.

Şehir merkezinde birçok kaldırımda karlardan dolayı yürümenin mümkün olmadığını belirten vatandaşlar, özellikle ara sokaklarda buzlanmaların meydana geldiğini ve bir çok vatandaşın düşerek tehlike atlattıklarını açıkladılar. Kaldırımda biriken karların toplanmasının basit bir işlem olduğunu belirten vatandaşlar "Yağan kardan sonra kaldırımdaki karlar kendi kaderlerine terk edildi. Güneşin çıkması ile bazı yelerdeki karlar kendiliğinden erdi. Bir ara sokaklarda ise akşam saatlerinde buzlanmalar meydana geliyor ve birçok vatandaş burada kayarak düşüyorlar" dediler.

Belediye; "Çalışmalar Aralıksız Devam Ediyor"

Yağan aşır kardan sonra belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmasına başladığını belirten Siirt Belediyesi ise çalışmaların halen devam ettiğini açıkladılar. Konuyla ilgili Belediye Basın Müdürlüğünden yapılan açıklamada, vatandaşların kardan dolayı zor anlar yaşadıklarını bildiklerini, ancak ekiplerin aralıksız olarak çalışma sürdürdüklerini açıkladılar.

Çalışmasın şuan itibari ile Güres, Hastane, Musa Atik, Abdullah Bağış caddelerinde devam ettiğini belirten Belediye Basın Müdürlüğü "Siirt te geçtiğimiz günlerde etkili olan kar yağışı ardından, bir süredir hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesinden dolayı kent merkezinde biriken karların buzlanması nedeniyle zaman zaman yurttaşların ve sürücülerin yaşadıkları sorunların ortadan kaldırmak amacıyla önceki gün Siirt Belediye bünyesinde başlatılan buz temizleme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar ihsan tan bulvarı, Bahçelievler sağlık ocağı bölgesinde bulunan cadde ve sokaklarda buz temizleme çalışmaları aralıksız devam ediyor" belirtildi.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Siirt'te Temizlenmeyen Karlara Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement