Şık, Güneş Gözlüklü ve Lüks Otomobilli Kadın Hırsızlık Şüphelisi Mobese Takibi ile Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Şık, Güneş Gözlüklü ve Lüks Otomobilli Kadın Hırsızlık Şüphelisi Mobese Takibi ile Yakalandı

Şık, Güneş Gözlüklü ve Lüks Otomobilli Kadın Hırsızlık Şüphelisi Mobese Takibi ile Yakalandı

Konya'da 8 ayrı iş yerinde 8 kadının alışveriş sırasında tezgahın üzerine bıraktığı kol çantalarını çaldığı iddia edilen evli ve 1 çocuk annesi 21 yaşındaki A.B., bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri ve MOBESE takipi sonucu polis tarafından yakalandı.30 suçtan kaydı bulunan A.B.; şık giyimi, güneş gözlükleri ve lüks otomobili ile dikkat çekerken, kendisine yardım ettiği belirlenen 46 yaşındaki B.D.ise polis tarafından aranıyor.

09.01.2012 16:34

Konya'da 8 ayrı iş yerinde 8 kadının alışveriş sırasında tezgahın üzerine bıraktığı kol çantalarını çaldığı iddia edilen evli ve 1 çocuk annesi 21 yaşındaki A.B., bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntüleri ve MOBESE takipi sonucu polis tarafından yakalandı. 30 suçtan kaydı bulunan A.B.; şık giyimi, güneş gözlükleri ve lüks otomobili ile dikkat çekerken, kendisine yardım ettiği belirlenen 46 yaşındaki B.D. ise polis tarafından aranıyor.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro amirliği ekipleri, geçen cumartesi günü giyim mağazası ve marketlerde kadın müşterilerin alışveriş sırasında tezgaha bıraktıkları kol çantalarının çalınması üzerine çalışma başlattı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışmasını sürdürürken, dün de bazı iş yerlerinde aynı yöntemle kadın müşterilerin kol çantalarının çalındığı ihbarı geldi.

GÜVENLİK KAMERASINDAN TESPİT, MOBESE'DEN TAKİP

Bir iş yerinin güvenlik kamerasından, şık giyimli ve güneş gözlüklü kadın ile yanındaki erkek şüphelinin bir müşterinin çantasını aldığını tespit eden polis, iki şüphelinin kullandığı araç plakasını takibe aldı. Yaklaşık 10 dakika sonra MOBESE takibi sonucu otomobil, Mevlana Caddesi üzerinde park halinde buldu. Şüphelilerin kaçmaması için otomobilin yanına sivil giyimli polisler gönderildi.

Polisler, otomobil içinde bekleyen 21 yaşındaki A.B.'yi gözaltına alındı. Suç ortağı olduğu öne sürülen B. D.'nin kaçma ihtimaline karşılık, genç kadına cep telefonuyla B.D.'yi arattırarak yanına gelmesi istendi. Ancak B.D., gelmedi.

40 BİN LİRALIK OTOMOBİL

Suçlamaları kabul etmeyen A.B.'nin yapılan incelemede, 2 ay önce yaklaşık 40 bin liraya satın aldığı otomobille geçen cumartesi günü İzmir'den, Konya'ya geldiği belirlendi. A.B.'nin, İstanbul, Ankara, Afyonkarahisar ve Gaziantep'te hırsızlık, dolandırıcılık, yankesicilik olmak üzere 9 suçtan arandığı ve poliste 30 sabıka kaydının olduğu ortaya çıktı. Polisin yakalamak için çalıştığı B.D.'nin ise 27 suçtan sabıkasının bulunduğu kaydedildi.

İzmir'DEN AVUKATINI ÇAĞIRDI

--------------- - Konya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şık, Güneş Gözlüklü ve Lüks Otomobilli Kadın Hırsızlık Şüphelisi Mobese Takibi ile Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement