Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Simav'dan Kısa Kısa

Simav Orman İşletme Müdürlüğüne Alınacak İki Engelli İşçi, Kura Çekimiyle Belirlendi.

25.03.2011 18:01

Simav Orman İşletme Müdürlüğüne alınacak iki engelli işçi, kura çekimiyle belirlendi.

Orman Bölge Müdür Yardımcısı Cezmi Özel, Orman İşletme Müdürlüğündeki kura çekilişi öncesi yaptığı konuşmada, 56 kişinin başvurduğu işçi alımı için 6'şar kişilik asil ve yedek listeler oluşturulacağını, bu kişilerin daha sonra 8 Nisanda yazılı, sözlü ve uygulamalı mülakata tabi tutulacağını bildirdi.

Daha sonra noter huzurunda gerçekleştirilen kurada asil listede Melih Doğu, Emine Ocak, Ali Keskin, Ali İlhan, Mustafa Orhan, Levent Şen, yedek listede ise Mehmet Emin Yaman, İsmail Ünal, Ahmet Acet, Mustafa Dumlupınar, Erol Gündüz, Ferdi İdiz yer aldı.

-KÖY MİNİBÜSLERİNİN GÜZERGAHI DEĞİŞTİRİLDİ

(FOTOĞRAFLI)

Simav ilçesinde, köylerden gelen minibüslerin güzergahının değiştirildiği bildirildi.

Belediye Zabıta Müdürü Mehmet Eraş, gazetecilere yaptığı açıklamada, köylere ait minibüslerin duraklarını otogara alınmasıyla kent içi trafiğin rahatladığını belirtti.

Otogardan kalkan minibüslerin ana caddelerde 5 dakikada yolcu indirme ve bindirme yapabileceğini ifade eden Eraş, "Eski duraklarına veya ara sokaklara park eden köy minibüslerine yasalar çerçevesinde para cezası uygulanacak. Yeni düzenlemenin herkes tarafından olumlu bulunması bizi sevindirdi. Güzergah değişikliğiyle ilgili kararın uygulanmasında azami titizliği göstereceğiz" dedi.

-BJK STORE TIRI SİMAV'DA

Beşiktaş Jimnastik Kulübünün (BJK) lisanslı ürünlerinin satıldığı BJK Store Tırı, Simav ilçesine geldi.

Tır yetkilisi Mustafa Yıldız, yaptığı açıklamada, Tavşanlı'dan sonra Simav'a geldiklerini ve burada Hükümet Meydanı'na konuşlandırdıkları tırın Beşiktaş taraftarlarından yoğun ilgi gördüğünü bildirildi.

Kütahya ve ilçelerinde lisanslı ürünleri taraftarlarına ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Yıldız, "Simav'da taraftarlarımızın ilgisini hiçbir zaman unutmayacağız" dedi.

-BİLEK GÜREŞİ ŞAMPİYONUNA BELEDİYEDEN DESTEK

(FOTOĞRAFLI)

Simav ilçesi Bahtıllı beldesinde yaşayan Ege Bölgesi'nin 70 kilo sıklette bilek güreşi şampiyonu Fikret Şahin, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan'ı makamında ziyaret etti.

Karahan, kabulünde yaptığı konuşmada, Şahin'e her konuda destek vereceklerini söyledi.

En kısa sürede çalışma ortamı için uygun bir yer bularak Şahin'e teslim etmek istediğini ifade eden Karahan, "Ege Bölgesi'nde Simavlı bir hemşehrimizin bileğini bükenin çıkmaması elbette bizleri gururlandırıyor. Milli Takıma seçilmenin yolu çok çalışmaktan geçiyor. Bunun için de uygun bir ortam lazım. Bunu belediye olarak sağlamaya çalışacağız" dedi.

Şahin ise Milli Takıma yükselmek için çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getirerek, belediyenin kendisine sponsor olması halinde başarılarının artacağına inandığını kaydetti.

- KÜTAHYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Simav'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement